889211mezenbollenolddutch280617.jpg

Tuinkadootjes
Artikelindex
Tuinkadootjes
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5Trendy Gras

Een uniek verkoopproduct voor een unieke actie met een heel trendy artikel het gehele jaar door. Misschien een beetje apart, maar in ieder
geval origineel en de verkoopprijs is lager dan in de winkel.

Het is een decoratief stukje gras voor in de woning. Het is klaar in 7 dagen.

Het gehele jaar kan er binnen worden gezaaid. Alle benodigdheden, zelfs de potgrond, om snel een decoratieve grasveld te maken, zijn meegeleverd. Als het gras te hoog wordt kan het met een schaartje snel worden “gemaaid” en weer in model worden gebracht. Familie en kennissen zullen hun ogen uit kijken!

 

gras

 

U kunt het natuurlijk zelf ook als een uniek cadeau weer weggeven. Maar dit zou ontzettend jammer zijn, want je kunt zoveel meer doen met dit veelzijdige artikel. Het leent zich ook uitstekend om er drijvende kaarsen in te doen of gewoon, staande kaarsen in een grindbadje. Maar natuurlijk is zelf experimenteren om andere leuke alternatieven te bedenken om het decoratieve bakje tot zijn recht te laten komen het leukste.

Er zitten 12 verpakkingen in een doos met een minimale afname van 10 dozen per keer.

De inkoopprijs ligt wel iets hoger n.l.  € 6,00 per setje inclusief BTW, franco huis Nederland, maar het is dan ook een uniek product.

De adviesverkoopprijs is gesteld op € 8,00 voor de consument.

In 2014 is er ook een trendy schaaltje met 20 Blauwe Druifjes verkrijgbaar. Hiervan zitten er 10 verpakkingen in een doos. En de prijs is hetzelfde als Trendy Gras.

Een luxe en origineel artikel waarmee u als vereniging trendy overkomt. Ook zeer geschikt voor een kleinere vereniging welke toch snel een leuk bedrag wil binnen krijgen.

De ondersteunend materialen om te zorgen dat u weinig tijd kwijt ben aan voorbereidende werkzaamheden leveren wij er gratis bij!
Kijk bij Waarom Goberg?

Goberg Fondswerving Twello  - Vivaldistraat 19 - 7391 ST  Twello - T 0571-273129
M 06-11457010 - E 
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken   - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611 - B 5096112 

 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas