chocoweb221008.jpg

Tuinkadootjes
Artikelindex
Tuinkadootjes
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5
 

BLOEMZAAD(WENS)KAARTEN

Deze "ansichtkaarten" met echte bloemzaden zijn speciaal samengesteld voor Goberg Fondswerving en is het paradepaardje in het assortiment. In elke verpakking zitten vier populaire soorten: nl. Zomerbloemen, Vergeet-me-nietjes, Korenbloemen en Hoge Zonnebloemen.

Een populair maar vooral origineel artikel waarmee het gehele jaar een succesvolle actie gehouden kan worden. Vooral voor Moederdag zijn Bloemzaadkaarten, maar ook Tuinkadootjes en Merci Crocant leuke artikelen om een verkoopactie mee te organiseren. Het is ook nog eens een  echte "kaskraker" want van elk verkocht setje van  € 3,50 stroomt er maar liefst  € 1,50 in de "clubkas" want een setje met 4 stuks kost slechts € 2,00. De kas fleurt er weer helemaal van op!

Bij een afname vanaf 500 setjes krijgt u 50 setjes Bloemzaadkaarten gratis extra erbij. Dus geen 500 maar 550 setjes Bloemzaadkaarten voor de prijs van 500 stuks. Zomerbloemen 

Elk setje bestaat uit vier zaadzakjes met veel bloemzaden van vier verschillende, bekende bloemen en zit verpakt in een transparant plastic zakje. De zakjes met bloemzaden zijn aan de voorkant voorzien van een prachtige vier  kleurenbedrukking waarop de bloemen duidelijk te zien zijn. En op de achterkant staat uiteraard de gebruiksaanwijzing uitgebreid beschreven. Het mooie is dat de achterkant tevens bedrukt is als een ansichtkaart voor eventuele adresgegevens. Hierdoor zijn deze zakjes met bloemzaden ook uitermate geschikt om als een originele wenskaart verstuurd te worden. De afmetingen zijn dan ook 101.60 mm x 150 mm gelijk een normale ansichtkaart. En uiteraard zit er in elk zaadzakje een groot aantal kwaliteits bloemzaden.

Deze bloemzaadkaarten kunnen verstuurd worden als originele wenskaart aan vrienden en bekenden of zomaar als bedankje onder de naam van "dit verdient een bloemetje" of "vergeet mij niet". Maar natuurlijk kunnen deze zakjes met bloemzaden ook gebruikt worden om de eigen tuin of balkon op te fleuren. Want er zitten heel veel zaden in net als in normale bloemzaadzakjes.

Een TOP-product geschikt voor een geweldige actie het gehele jaar door, met een aantrekkelijke verkoopprijs en een grote winstmarge. (aanvraag informatiepakket)

Minimum afname is 500 setjes per keer, dit zijn 2.000 bloemzaadkaarten.

De inkoopprijs per setje van 4 bedraagt € 2,00 incl. BTW.

De adviesverkoopprijs voor de consument is € 3,50 per setje.

Dit levert uw organisatie bij een verkoop van 1.000 pakketten een bedrag op van € 1.500,00, waar u heel wat mee kunt doen.

ZomerbloemenZomerbloemen

 - Hierin zitten wel 350-400 zaden verpakt.

- De zaaitijd is vanaf april tot half juni direct op de plaats  

- Bloeitijd juni - september, afhankelijk van de zaaitijd.

 

Vergeet-me-nietjes

Vergeet-Me-Nietjes

 - Hierin zitten ca. 175 zaden verpakt.

- De zaaitijd is vanaf vroege zomer tot eind augustus

- Bloeitijd juni tot half augustus volgend jaar.

 

Korenbloemen, gemengd 

 Korenbloemen gemengd

 - Hierin zitten ca. 100 zaden verpakt.

- De zaaitijd is vanaf april tot half juni

- Bloeitijd in het volgend voorjaar.

 

Zonnebloemen
Hoge Zonnebloemen

 - Hierin zitten ca. 12 – 15 zaden verpakt.

- Zaaitijd vanaf april tot begin juni

- Bloeitijd juni - oktober, afhankelijk van de zaaitijd.

 

Bij grote aantallen gelden er uiteraard andere prijzen, waardoor u opbrengst nog hoger kan uitvallen. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken of neem persoonlijk contact met ons op over de mogelijkheden via 0571-273129 of 06-11457010.

Ook bij de bloemzaadkaarten kunnen de niet verkochte pakketten retour worden genomen. (zie retourvoorwaarden)

U kunt kiezen uit meerdere succesvolle verkoopacties, kijk hiervoor bij werkwijze. (aanvraag informatiepakket)

Goberg Fondswerving Twello  - Vivaldistraat 19 - 7391 ST  Twello - T 0571-273129
M 06-11457010 - E 
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken   - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611 - B 5096112  
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas