appelkruimeltaart.jpg

Snoepacties
Artikelindex
Snoepacties
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5
Pagina 6
Pagina 7
Pagina 8

SNOEPACTIES DOEN HET ALTIJD GOED.

  

Snoepacties het hele jaar door, ook suikervrije snoep!

U hoeft niet verder meer te zoeken! Met drie grote puntzakken met snoep is het eenvoudig om een flink "extra" geldbedrag binnen te halen.


Nieuw! Suikervrije snoep in puntzakken!


Drie heerlijke nieuwe "Topartikelen" van uitstekende kwaliteit zijn per 1 juni 2008 aan ons assortiment toegevoegd. Kijk ook eens bij onze andere snoepacties zoals Paaseitjes, Merci Crocant met Moederdag, Stroopwafels het hele jaar door.

Nieuw Vanaf nu verkrijgbaar Snoep in blik!!

Natuurlijk zijn kleinere zakken van bijvoorbeeld 100-250-300 gram ook mogelijk. Informeer naar de prijzen.

Grote Puntzakken SnoepMet een grote puntzak Gemengde Drop, Winegums of een heerlijke puntzak met Engelse Drop zullen ze u niet snel bij de deur wegsturen. Zeg nu eerlijk, met een puntzak van maar liefst 500 gram Gemengde Drop of Winegums of 400 gram Engelse Drop voor maar €3,50 vraagt u echt niets te veel. En als hiervan voor elke verkochte puntzak ook nog eens € 1,00 voor de school, vereniging of andere organisatie is al helemaal niet meer, want u betaald maar € 2,50.

Verder is met de gratis ondersteuning waarmee wij elke verkoopactie begeleiden succes verzekerd. Met o.a. gratis fullcolour posters en - intekenlijsten, draaiboeken, voorbeeld brieven en meer bespaart u een heleboel tijd aan voorbereiding. Kijk hiervoor bij Waarom Goberg en hoe wij het u een stuk eenvoudiger maken om een succesvolle verkoopactie te organiseren. Bovendien staan hier ook de winstprognoses vermeld! Zo hoeft u niet opnieuw het wiel uit te vinden en alles zelf te doen!

De minimum afname is 240 puntzakken en dit mag een mix van de bovenstaande drie soorten zijn. Een groot voordeel van deze verkoopactie is dat u niet van elke smaak een minimum hoeveelheid dient te bestellen. Dit kan elk aantal zijn als de totale afname maar boven de 240 puntzakken is.

De inkoopprijs voor een grote puntzak met snoep bedraagt slechts € 2,50 incl. BTW en franco huis Nederland.(België gem. € 0,20 per km/in overleg)

De adviesverkoopprijs is € 3,50 per grote puntzak drop.

Wilt u een kleinere verpakking om mee langs de deuren te gaan? Natuurlijk passen wij het dan graag voor u aan. "De Klant is bij ons Koning". Met een belletje of mailtje wordt dit geregeld! Maar zeg nu eerlijk wie lust er nu geen grote zak met Engelse Drop?


Vanaf heden is er ook suikervrije snoep in ons assortiment!


Wij hebben veel vraag naar suikervrije snoep en zijn hier dan ook op ingesprongen. Wij hebben lang gezocht en uiteindelijk terecht gekomen bij Fruitsalade Stevia.


Fruitsalade SteviaHelaas is suikervrije snoep schrikbarend duur en de prijs moet natuurlijk wel geschikt blijven voor een verkoopactie met snoepzakken. Misschien volgen er later nog meerdere soorten maar die zijn voor alsnog veel te duur!


Om de suikervrije puntzakken met Fruitsalade Stevia goed te kunnen combineren met de puntzakken Engelse Drop, Winegums en gemengde Drop is er gekozen voor een verpakking van 300 gram.

Met een puntzak van 300 gram kunnen wij ook de puntzakken Fruitsalade aanbieden voor € 2,50. En hier dus ook een advies verkoopprijs van € 3,50.

De minimum afname is 240 puntzakken en dit mag een mix van de 4 soorten zijn. Een groot voordeel van deze verkoopactie is dat u niet van elke soort een minimum hoeveelheid dient te bestellen. Dit kan elk aantal zijn als de totale afname maar boven de 240 puntzakken is.

De mogelijkheid bestaat ook om de suikervrije Fruitsalade aan te bieden in puntzakken van 500 gram, alleen moeten deze dan € 3,50 gaan kosten. Hierbij hanteren wij een adviesverkoopprijs van € 4,50 per puntzak.

Ingrediënten

Zoetstoffen: Maltitolstroop, Steviol Glycosiden. Gelatine, Water, Voedingszuur: E330
Aroma’s, Vlierbessenconcentraat, Kleurende Levensmiddelen (Concentraat van Spirulina en Saffraan)
Natuurlijke Kleurstoffen: E100 en E160C. Plantaardige oliën (Palmpit en Cocos)
Glansmiddelen: Bijenwas en Carnaubawas
Overmatig gebruik kan laxerende effecten hebben.

Snoepinfo


 

  Ja
Kan sporen bevatten
Nee
Onbekend
Suikervrij
       
 Bevat geen AZO kleurstoffen        
 Gelatinevrij        
 Glutenvrij (<20ppm)        
 Bevat geen Pinda's en Noten        
 Lactosevrij        
 Sojavrij        

Wat kan het opleveren?

Een school met 200 leerlingen verkoopt makkelijk 1.000 puntzakken met een verkoopactie m.b.v. fullcolour intekenlijsten in familie- en kennissenkring. Dit levert een mooi bedrag op van € 1.000,00. Als hier ook nog een huis-aan-huis verkoopactie op volgt kan zelfs het dubbele opgehaald worden. (Dit wordt veel gedaan door verenigingen) Deze getallen zijn bewust laag gehouden om teleurstellingen te voorkomen. Wanneer de verkoopacties goed begeleid worden is een hogere omzet zeer goed mogelijk. En Goberg Fondswerving zal u waar mogelijk ondersteunen en begeleiden om het maximale rendement uit uw verkoopactie te halen.

blikgeslaagdLeuke snoepblikken met wikkel!!

Vanaf nu ook verkrijgbaar snoep in blik. In 1 liter blik gaan Winegums (500 gram) of Gemengde Drop (500 gram) of Engelse Drop (400 gram). Dit kan natuurlijk ook gecombineerd worden.

Helaas zijn de prijzen hoger als bij een puntzak. Maar met een mooie wikkel maken wij het helemaal af.

De inkoopprijs ligt € 1,00 hoger dan bij de puntzakken.


De hoeveelheid welke wij er in doen is gelijk als bij de puntzakken.
Een blik met wikkel heeft een leuke uitstraling en het is een stevige verpakking. Ook de minimale hoeveelheid ligt gelijk nl. 240 blikken.

Misschien ook leuk om als cadeau weg te geven wanneer de leerlingen geslaagd zijn.

Ook voor bedrijven zeer geschikt als een vakantie presentje aan het personeel maar ook om aan relaties op een leuke manier aan te geven dat u op vakantie bent!

fijnevakantie


fijne-vakantie-tropisch-eiland

 

 vakantie-zonnetje

 

 

 

 

 

 

 

 
Vanaf 500 puntzakken is het mogelijk om elke puntzak met een persoonlijke boodschap te voorzien. Er zijn stickers te verkrijgen waarop uw eigen tekst of logo geplaatst kan worden. Op een ronde sticker met een diameter van 7 cm. kunt u uw afnemers bedanken of het goede doel vermelden. De extra kosten hiervoor bedragen € 0,25 per sticker. Neem hiervoor eerst contact op met Goberg Fondswerving Twello.

Het is ook mogelijk een kleinere sticker te gebruiken van ø32mm welke € 0,15 extra kost. Het is ook mogelijk om de puntzakken Drop te combineren met de puntzakken "Oudhollandse snoep". Houd hierbij wel rekening dat van beide soorten minimaal 240 puntzakken afgenomen dienen te worden. Als u voor deze combinatie kiest is het raadzaam niet meer dan 3 of ten hoogste 4 verschillende soorten te combineren. Anders wordt de keuze te groot en het bezorgt u onnodig extra veel werk.

Een succesvolle verkoopactie organiseren met een leuk doosje met gemengde drop!

SnoepdoosjeDe dropsoorten in een doosje te verkopen is een leuk alternatief!

In een doosje zit 250 gram Winegums of Gemengde Drop of 200 gram Engelse Drop.

De adviesverkoopprijs bedraagt € 2,50 per doosje.

De inkoopprijs per bakje is € 1,75 incl. BTW.
Ook hier is de minimale hoeveelheid 240 doosjes, de prijs is incl. BTW en franco huis Nederland.

Op deze afbeelding ziet u een bakje snoep met een sticker. Ook hier kost een sticker met uw eigen teks of logo € 0,25 extra. Hiervoor geldt wel een minimale afname van 500 stuks. (Standaard stickers)

Ook voor bedrijven is een grote zak snoep in bijvoorbeeld een vakantietas voor het personeel een aanrader. Dan kan er door iedereen onderweg naar de vakantiebestemming lekker gesmikkeld worden. Misschien dat in het zich van de naderende Olympisch Spelen (2012) in Londen een zakje met Engelse Drop een leuk weggevertje zijn.


Goberg Fondswerving Twello  - Vivaldistraat 19 - 7391 ST  Twello - T 0571-273129
M 06-11457010 - E 
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken   - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611
 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas