appelkruimeltaart.jpg

Fleurige wenskaarten
Artikelindex
Fleurige wenskaarten
Pagina 2

BLOEMZAAD(WENS)KAARTEN

Deze "wenskaarten" met echte bloemzaden zijn speciaal samengesteld voor Goberg Fondswerving en is het paradepaardje in het assortiment. In elke verpakking zitten vier populaire soorten: nl. Zomerbloemen, Vergeet-me-nietjes, Korenbloemen en Hoge Zonnebloemen. Deze "briefkaarten" hebben een afmeting van 101,6 mm x 150 mm en zitten vol met kwaliteits bloemzaden.

Een verkoopactie met Bloemzaadkaarten is ook nog eens een  echte "kaskraker" want van elk verkocht setje van  € 3,50 stroomt er maar liefst  € 1,50 in de "clubkas" want deze kosten slechts € 2,00 per setje van 4. De kas fleurt er weer helemaal van op!

Bij een afname vanaf 500 setjes krijgt u 50 setjes Bloemzaadkaarten gratis extra erbij. Dus geen 500 maar 550 setjes Bloemzaadkaarten voor de prijs van 500 stuks.!
 Zomerbloemen 

Elk setje bestaat uit vier zaadzakjes met veel bloemzaden van vier verschillende, bekende bloemen en zit verpakt in een transparant plastic zakje. De zakjes met bloemzaden zijn aan de voorkant voorzien van een prachtige vier  kleurenbedrukking waarop de bloemen duidelijk te zien zijn. En op de achterkant staat uiteraard de gebruiksaanwijzing uitgebreid beschreven. Het mooie is dat de achterkant tevens bedrukt is als een ansichtkaart voor eventuele adresgegevens. Hierdoor zijn deze zakjes met bloemzaden ook uitermate geschikt om als een originele wenskaart verstuurd te worden. De afmetingen zijn dan ook 101.60 mm x 150 mm gelijk een normale ansichtkaart. En uiteraard zit er in elk zaadzakje een groot aantal kwaliteits bloemzaden.

Deze bloemzaadkaarten kunnen verstuurd worden als originele wenskaart aan vrienden en bekenden of zomaar als bedankje onder de naam van "dit verdient een bloemetje" of "vergeet mij niet". Maar natuurlijk kunnen deze zakjes met bloemzaden ook gebruikt worden om de eigen tuin of balkon op te fleuren. Want er zitten heel veel zaden in net als in normale bloemzaadzakjes.

Bloemzaadkaarten is een origineel artikel waarmee het gehele jaar een succesvolle actie gehouden kan worden. Ook voor Moederdag is een geldinzamelingsactie met Bloemzaadkaarten een aanrader. Op verzoek worden dit jaar de Bloemzaadkaarten ook voor het eerst gecombineerd met de Bloembollenactie met zomerbloeiende Bloembollen. (zie Voorjaarsactie met zomerbloeiende bloembollen)
 
036moederdag
Speciaal voor Moederdag kunnen we de transparante zakjes voorzien van een "standaard" sticker maar er kunnen natuurlijk ook eigen ontwerpen gemaakt worden. E
en sticker (ø70mm) met uw eigen teks of logo kost € 0,25 extra. Hiervoor geldt wel een minimale afname van 500 stuks. Een standaard sticker welke mogelijk is vanaf 500 stuks zijn te krijgen vanaf € 0,10. Kijk hiervoor bij standaard stickers  voor de mogelijkheden.


BRADERIEN EN MARKTEN

Op Konininginnedag worden op de verschillende vrijmarkten de Bloemzaadkaarten ook goed verkocht. U besteld een doos met 100 setjes Bloemzaadkaarten om te verkopen voor uw "goede" doel en wat u overhoud verkoopt u op een andere gelegenheid. De Bloemzaadkaarten zijn lang houdbaar zodat u eigenlijk geen enkel risico loopt. En wanneer u ze verkoopt levert het toch weer mooi € 100,00 - € 150,00 op.

Kijk ook eens bij Tuinkadootjes en Merci Crocant dit zijn ook leuke artikelen om een verkoopactie mee te organiseren. 

Een TOP-product geschikt voor een geweldige actie het gehele jaar door, met een aantrekkelijke verkoopprijs en een grote winstmarge. (aanvraag informatiepakket)

Minimum afname is 100 setjes per keer, dit zijn 100 x 4 bloemzaadkaarten.

De inkoopprijs per setje van 4 bedraagt € 2,00 incl. BTW.

De adviesverkoopprijs voor de consument is € 3,50 per setje.

Bij een afname vanaf 500 setjes krijgt u 50 setjes Bloemzaadkaarten gratis extra erbij. Dus geen 500 maar 550 setjes Bloemzaadkaarten voor de prijs van 500 stuks.

Dit levert uw organisatie bij een verkoop van 1.000 pakketten een bedrag op van € 1.500,00, waar u heel wat mee kunt doen. Kijk snel hoeveel werk wij u uit handen nemen bij Waarom Goberg voorbeeld A!


Zomerbloemen

Zomerbloemen

 - Hierin zitten wel 350-400 zaden verpakt.

- De zaaitijd is vanaf april tot half juni direct op de plaats  

- Bloeitijd juni - september, afhankelijk van de zaaitijd.

 

Vergeet-me-nietjes

Vergeet-Me-Nietjes

 - Hierin zitten ca. 175 zaden verpakt.

- De zaaitijd is vanaf vroege zomer tot eind augustus

- Bloeitijd juni tot half augustus volgend jaar.

 

Korenbloemen, gemengd 

 Korenbloemen gemengd

 - Hierin zitten ca. 100 zaden verpakt.

- De zaaitijd is vanaf april tot half juni

- Bloeitijd in het volgend voorjaar.

 

ZonnebloemenHoge Zonnebloemen

 - Hierin zitten ca. 12 – 15 zaden verpakt.

- Zaaitijd vanaf april tot begin juni

- Bloeitijd juni - oktober, afhankelijk van de zaaitijd.

 

Bij grote aantallen gelden er uiteraard andere prijzen, waardoor u opbrengst nog hoger kan uitvallen. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken of neem persoonlijk contact met ons op over de mogelijkheden via 0571-273129 of 06-11457010. (aanvraag informatiepakket)

Ook bij de bloemzaadkaarten kunnen de niet verkochte pakketten retour worden genomen. (zie retourvoorwaarden)

U kunt kiezen uit meerdere succesvolle verkoopacties, kijk hiervoor bij werkwijze.

Goberg Fondswerving Twello  - Vivaldistraat 19 - 7391 ST  Twello - T 0571-273129
M 06-11457010 - E 
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken   - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611 - B 5096112 

  
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas