oliebollenschaalklplaat.jpg

VoordelenVerdien slim en snel een flink bedrag voor uw club of school!
 

Welke vereniging, school, stichting of andere organisatie heeft van tijd tot tijd geen geld nodig? Bijvoorbeeld voor de aanschaf van nieuwe materialen, kleding, nieuwe inrichting van het clubhuis of om andere activiteiten te financieren. Ook kunt u natuurlijk een verkoopactie organiseren voor Goede Doelen. GOBERG Fondswerving biedt u de middelen om op een leuke, gemakkelijke en snelle manier uw doel te realiseren.

Wij willen alle organisaties op een zo goed mogelijke en realistische manier helpen om uit hun verkoopactie zoveel mogelijk extra geld te verzamelen. En dit met zo min mogelijk werk aan voorbereiding. Dit realiseren we door gratis ondersteuning en betaalbare artikelen waarmee een verkoopactie een succes moet worden.


Gemiddeld 40% voor uw club, school, stichting of andere organisatie!

Is de minimale afname van een artikel te veel voor uw organisatie. Neem contact met ons op. Hiervoor weten we meestal wel een passende oplossing voor te bedenken.
 

De producten uit het assortiment van GOBERG Fondswerving zijn kwaliteitsproducten, welke snel en makkelijk te verkopen zijn. Succes verzekerd en geen enkel financieel risico. Uw leden of leerlingen verkopen de pakketjes voor een vastgesteld verkoopbedrag. Gemiddeld 40% daarvan mag u in uw clubkas storten. Dit kan dus flink oplopen!  


Geen risico! 

Wat door de organisaties ook als zeer prettig wordt ervaren is dat er achteraf betaald mag worden. De factuur wordt dus betaald als de organisatie het geld binnen heeft. Zo schiet Goberg Fondswerving als het ware de verkoopactie voor en heeft de organisatie alle voordelen. Hier gaan we dus ook vrolijk mee door want zo  willen wij het ook. U hoeft dus niets voor te financieren!

Na uw actieperiode van drie weken heeft u recht op retour. Van wat u over heeft gehouden mag 10% retour gestuurd worden. Behalve de producten welke een beperkte houdbaarheid hebben en bij afname van de minimum hoeveelheid wordt niets retour genomen. Neem in ieder geval z.s.m. contact met ons op wanneer u denkt dat niet alle artikelen verkocht zullen worden. Dan proberen we hier met elkaar een goede oplossing voor te bedenken. En meestal komen we hier wel uit.

Meerdere voordelen!

Wij leveren kant-en-klare verkoopacties met een hoog rendement. Wij hebben bewust gekozen voor een ruim assortiment, zodat u voldoende keuze heeft. Verder kunt u zelf uw actieperiode kunt bepalen. U kiest daarvoor de drie weken die het beste in de agenda van uw organisatie, vereniging of school passen. Ook bent u vrij in de keuze van het product waarmee u de actie wilt uitvoeren.

Wilt u bij uw verkoopactie gebruik maken van gratis full colour bestellijsten? Wij ontwerpen voor iedere verkoopactie een unieke bestellijst waarop uw doel met eventueel logo worden geplaatst.

Service!  

Behalve gratis advies bieden wij, om tot een optimaal resultaat te komen, tevens een uitgebreid pakket aan met gratis ondersteunende materialen: 

 • Posters en persberichten
 • Intekenlijsten en controleformulieren
 • Diverse voorbeeldbrieven
 • Draaiboeken verschillende verkoopacties
 • Bestelformulieren
 • Automatische incasso´s
 • Aanvraagformulieren vergunningen
 • Informatiepakket
 • Ruim assortiment
 • Deskundig advies
 • Overige praktische en bruikbare tips

 

Bel ons voor meer informatie of advies: 0571-273129. Neem eens een kijkje op www.goberg.nl of mail ons via Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken . (Hiervoor kunt u ook het contactformulier gebruiken) Wij leggen u met plezier alles uit over het gemak van de GOBERG  Fondswerving Verkoopacties en wat het u kan opleveren.

.

EXTRA GELD NODIG? NEEM CONTACT MET MIJ OP!

U de lusten , wij de lasten!

GOBERG FONDSWERVING TWELLO


Goberg Fondswerving Twello  - Vivaldistraat 19 - 7391 ST  Twello - T 0571-273129
M 06-11457010 - E 
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken   - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611 - B 5096112

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas