7kaarsenoprijdesignmooiklplaat.jpg

Moederdag
Artikelindex
Moederdag
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
MERCI CROCANT BONBONS

Deze heerlijke chocolade bonbons zijn altijd vers en van een zeer goede kwaliteit. En zeg nou eerlijk wie lust er nu geen chocolade? Merci Crocant is het topproduct van merci een krokante chocoladespecialiteit zorgvuldig uitgezocht en van het allerhoogste niveau. Deze lekkernij zit verpakt in een zakje van 200 gram en bevat de fijnste merci chocolade met een kern van hazelnoten.

Voor Moederdag (13-05-2018) een geweldig artikel om een succesvolle verkoopactie mee te houden in april of begin mei.
Dit zakje met heerlijke chocolade bonbons kost € 3,25 en verkoopt u snel en gemakkelijk voor € 4,25. Met een bliksemactie, wanneer u huis aan huis gaat verkopen, verkoopt u met 25 personen in 3 uur tijd gemakkelijk tussen de 300 - 500 zakjes Merci Crocant. Dit levert dan al in drie uurtjes tijd € 500,00 lekkere winst op. Hiermee kunnen weer leuke activiteiten gefinancierd worden. Kijk bij Waarom Goberg (voorbeeld B) voor de ondersteuning en voordelen!

Merci Crocant BonbonsLaat u deze verkoopactie ook nog eens vooraf gaan met een intekenactie van 3 weken dan levert dit al snel het dubbele op van € 1.000,00 voor de clubkas. U kunt dit natuurlijk ook na een huis aan huis actie doen.

Wat over is gebleven verdeelt u onder de leden om te verkopen onder familie en bekenden. Of u doet achteraf een verkoopactie met intekenlijsten.

Een verkoopactie met Merci Crocant kan op elk moment van het jaar en is altijd een groot succes zijn. Want chocolade vindt bijna iedereen lekker, vooral als deze van zulke hoge kwaliteit zal zijn.

De inkoopprijs bedraagt € 3,25 inclusief B.T.W. ,franco huis Nederland, per zakje van 200 gram.
De adviesverkoopprijs voor de consument bedraagt € 4,25 per zakje.
De minimum afname is 10 dozen per afname en elke doos bevat 8 zakjes van 200 gram Merci Crocant.Bij de Merci Crocant kunnen de niet verkochte verpakkingen retour worden genomen. Dit kan alleen bij dozen van 8 verpakkingen welke niet aangebroken of beschadigd zijn. Bij een bestelling van de minimum hoeveelheid van 10 dozen wordt er niets retour genomen. Neem hierover contact op met Goberg Fondswerving over de mogelijkheden.

Een verkoopactie met Merci Crocant kunt u heel goed combinerem met Bloemzaadkaarten. Neem hiervoor contact met ons op. Ook de artikelen zoals Tuinkadootjes lenen zich uitstekend voor een succesvolle Moederdagactie. En misschien is een puntzak Bonbons ook een leuk idee voor Secretaressedag op 21 april 2016.(aanvraag informatiepakket)

Goberg Fondswerving Twello  - Vivaldistraat 19 - 7391 ST  Twello - T 0571-273129
M 06-11457010 - E  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken   - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611
 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas