appelbeignets(bladerdeeg)klplaat.jpg

Stad in bedrijf business magazine
Artikelindex
Stad in bedrijf business magazine
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5
Pagina 6
Pagina 7

SPECULAASACTIE OLIVIER VAN NOORT 11                  08-11-2014

speculaasactie-foto1-web
Scouting wil iedereen de mogelijkheid geven om lid te zijn bij een leuke vereniging. Om Scouting voor iedereen bereikbaar te maken en houden vragen we maandelijks om een minimale contributie en kosten onze (zomer)kampen slechts een fractie van wat professionele kampen kosten. Om dit te kunnen (blijven) doen zijn we echter wel afhankelijk van sponsors en acties. Een van die acties is de jaarlijkse speculaasverkoop in november.

In groepjes gingen alle Scoutingleden, jong en oud, Schoonhoven in om pakjes speculaas te verkopen. Het is een ochtend hard werken voor iedereen, maar het resultaat is zeker de moeite waard! De jeugdleden werken namelijk zelf voor het geld wat nodig is om onder andere knutselmateriaal, verf voor de vletten en zeilmateriaal aan te schaffen. Maar boven alles was het weer een gezellige ochtend!
Scouting Vereniging Olivier van Noort heeft maar liefst 1.100 pakken met Speculaas verkocht!!


Jeugd badmintonvereniging Oude Pekela verdient eigen shirts!


Oude Pekela - In december (2011) is de jeugd van badmintonvereniging Oude Pekela huis aan huis langs de deuren geweest om zakjes Merci Crocant te verkopen. Zo wilden ze geld inzamelen voor nieuwe shirts. Het heeft heel wat bloed, zweet en tranen gekost, in weer en wind hebben ze gelopen, maar het is gelukt. Ze willen heel Pekela laten weten dat hun doel bereikt is en dat ze heel blij zijn met hun nieuwe shirts.

fotonieuwekledingweb

Geplaatst op woensdag 11 april 2012 in Prachtig Pekela.nl

BOP Oude Pekela heeft met 30 jeugdleden maar liefst 900 zakjes Merci Crocant Bonbons weten te verkopen en hiermee € 900,00 weten op te halen. 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas