chocopresentsklplaat.jpg

Stad in bedrijf business magazine
Artikelindex
Stad in bedrijf business magazine
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5
Pagina 6
Pagina 7


Acties Zanglust

Zanglust heeft in 2010 en 2011 verschillende acties uitgevoerd voor bekostiging van het 25 jarig jubileum en voor stichting Bonisa.

Zo is in september 2010 een speculaasactie gehouden waarbij 840 pakketten met speculaasbrokken verkocht zijn door zowel het kinder- als meisjeskoor!

In maart 2011 is een verkoopactie gehouden met 3800 rollen snoep.

Hoogtepunt van de acties was echter een spelletjesmarathon in mei 2010 met het meisjeskoor van vrijdagmiddag tot zaterdagochtend!

Reformatorisch Jeugdkoor Zanglust uit Voorthuizen heeft € 5.000,00 opgehaald voor stichting Bonisa.


Sinterklaasactie!!
Bericht werd geplaatst op 03-11-2010
20 November gaan we in Bergeijk langs de deuren om speculaas te verkopen. Daarvoor hebben we de hulp nodig van de Jeugd en de Senioren. De Jeugd krijgt hiervoor briefjes uitgereikt tijdens de training en kunnen zich middels deze briefjes opgeven. De Senioren kunnen zich aanmelden bij Steffie Jansen  of Ilse van Bakel. De Junioren zullen samen met de Senioren op deze dag vanaf 10.00 uur in Bergeijk langs de deuren gaan om héérlijke speculaas te verkopen. Omdat het een Sinterklaasactie is zullen we de boel leuk aankleden en mag je zelfs verkleed komen als Zwarte Piet!! 

Uiteraard houden we rekening met de wedstrijden die op deze dag plaatsvinden en dus is het belangrijk dat jullie je vóór 11 november opgeven zodat we een goede planning kunnen maken en iedereen kunnen informeren over de tijden.

Handbalvereniging Bergeijk heeft maar liefst 840 pakketten Speculaasbrokken weten te verkopen en hier een flink geldbedrag mee opgehaald

HVC heeft jaarlijks een actie om de clubkas van de vereniging een extra financiële  injectie te geven. Van dit geld kunnen ze ballen, materialen, etc.  aanschaffen. De afgelopen jaren zijn bloembollen in diverse soorten verkocht. Tijdens de ledenvergadering in september is een nieuwe actie aan de meeste leden gepresenteerd en door iedereen zeer positief ontvangen. Dit jaar gaan we vogelvoedselpakketten verkopen. Van de weerman uit Havelte hebben we gehoord dat er een strenge winter op komst is. Voor de vogels, die in en rondom onze tuin leven, betekent dit dat deze wel een extraatje kunnen gebruiken.
Daarom is onze leus voor deze actie: “HELP DE VOGELS EN HVC DE WINTER DOOR!”  HVC gaat de vogelvoedselpakketten verkopen op maandag 22 november, dinsdag 23 november en/of woensdag 24 november.
Steun HVC en de vogels!

De Havelter Volleybal Club heeft in 2010 een mooi bedrag opgehaald met de verkoop van 600 Vogelvoedselpakketten.


Nieuwsbrief O.B.S. Op Weg (01-12-2010)

Korte terugblik
Het nationaal schoolontbijt was zeer geslaagd.
We bedanken bakkerij Dees hartelijk voor de
goede zorgen en de OR leden voor de ondersteuning tijdens het ontbijt.

De fietscontrole verliep vlot en goed. We bedanken Dhr. Han van Opdorp van VVN afd.
Terneuzen voor zijn deskundige controle en de
verkeersouder voor de organisatie.
De werkavond voor het Sinterklaasfeest werd
goed bezocht. In een gezellige sfeer werd er
veel werk verzet. Iedereen hartelijk bedankt.

De speculaaspoppenactie was een groot succes
(543 poppen werden verkocht). De opbrengst
komt ten goede aan de leerlingen.

O.B.S. Op Weg uit Hoek heeft met 125 leerlingen 543 grote Speculaaspoppen weten te verkopen wat een mooi bedrag van € 543,00 heeft opgeleverd..
 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas