munakuppi2klplaat.jpg

Stad in bedrijf business magazine
Artikelindex
Stad in bedrijf business magazine
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5
Pagina 6
Pagina 7
Beste meneer van den Berg,

 

Door alle drukte heb ik niet eerder de tijd gehad om U hartelijk te bedanken voor uw ondersteuning ed. voor de bloemzaadaktie.

 

Wellicht vind u het leuk te weten dat wij ongeveer 1.346,00 euro hebben weten binnen te slepen voor ons Schoolplein.

 

Uiteraard wil ik u vragen om onze school op de hoogte Te blijven houden van uw akties.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bianca Kers
(27-05-2010 PCB de Wegwijzer-Apeldoorn)MEZENBOLLENACTIE:
Uitslag mezenbollenactie:
gr 1/2 a 25        gr 1/2 b 30
gr 2/SLK 74      gr 3/3p 42
gr 4 51              gr 5/6 73
gr 6 78              gr 7 93
gr 8 21              directie enz. 16

TOTAAL 503 verkochte bollen !!!!!!!!!!!!
Zoals uit het lijstje blijkt heeft groep 7 de meeste pakketten verkocht. Dit is dus de
winnende groep! Groep 7 is beloond met een cadeautje en een zakje chips voor
hun inzet en ze mogen mee denken hoe het ZOMERFEEST er uit zou kunnengaan zien ? Er zijn kinderen geweest die erg goed hun best hebben gedaan. Zowas er een leerling die 28 pakketten heeft verkocht door de deuren langs te gaan bijhaar oma in de flat! We willen de kinderen, ouders, leerkrachten eniedereen die gekocht heeft van onze kinderen hartelijk bedanken voor hunbijdrage aan het zomerfeest. Dus kinderen de pot voor het zomerfeest is

alvast gevuld met 500 euro (!) dankzij jullie inzet!

Het ouderraadteam van Hagehorst
(nieuwsbrief 8 16-11-2009)

OLIEBOLLEN ACTIE – LAATSTE KANS!!!!U kunt tot en met zaterdag 19 december uw oliebollen bestelling doorgeven. Dit kunt u doen door een van de onderstaande personen aan te spreken, of het bestelformulier in te vullen. In het volgende Tussendoortje worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Want het team dat de meeste het volgende Tussendoortje worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Want het team dat de meeste oliebollen verkoopt mag een uur lang gratis bowlen! De beste verkoper ontvangt ook een leuk presentje.Dus bestel snel uw oliebollen en steun Korbis!De Club van 50

Rond de kerstdagen waren er nogal wat activiteiten. Zo hield de JAC op 30 december een zeer geslaagd gala-diner. Foto’s van dit evenement zijn nog te bekijken op de Korbissite. De club van 50 is begonnen met de aanleg van het terras. Best een forse klus, waaraan Koning Winter niet echt mee wilde werken. Verder hebben veel leden en niet leden kunnen genieten van de oliebollen, welke werden geleverd via een actie van eveneens de Club van 50.

 

Dat ook de Club van 50 druk was en nog is. Over de zeer geslaagde oliebollenactie. Oliebollen die de AD-test glansrijk zouden hebben doorstaan. Dat de bollen prima smaakten en ongeveer 1700 oliebollen hun weg hadden gevonden naar Korbisleden, familie en buren. Ook voor de Club van 50 nog mijn complimenten.

De club van 50 van de Korfbalvereniging WKV Korbis heeft in 2009 180 zakken met oliebollen verkocht en heeft hier € 360,00 aan over gehouden.

 

Hallo,
We hebben steppen gekocht.
Drie met drie wielen en een gewone.
Verder hebben we scheppen gekocht.
En er komen twee hinkelpotten op het plein
als het allemaal goed gaat, maar 
daar moet het eerst beter weer voor zijn.
Bij de kleuters hebben ze er platanen voor gekocht,
waar de kinderen onder op een bankje kunnen gaan zitten.
Verder geen nieuws, groeten, Anita Snijders.

De leerlingen en peuters van de Prof. Huizingschool uit Enschede hebben maar liefst 340 bloemzaadkaarten en 1.000 bloembollenpakketten weten te verkopen dit heeft een bedrag opgeleverd van € 1.725,00.

Speculaasactie 

 

28 oktober 2008. De speculaasactie loopt voortreffelijk!
De kinderen zijn er enthousiast mee aan de slag. Een groot gedeelte is al verkocht - fantastisch, bedankt! Maar er is nog voorraad en we streven er naar om alles kwijt te raken. Dus zet'm nog even op jongens en meisjes!!!
De Ouderraad is er maar druk mee: deze week zitten ze elke morgen van 8.15-8.30 uur in de klas om geld in ontvangst te nemen en speculaas mee te geven. Zeker ook een compliment waard!
En dat alles voor o.a. de muzieklessen bij ons op school. De Muziekschool geeft die lessen eenmaal in de 14 dagen in de groepen 5-8; de kinderen maken op een boeiende manier kennis met allerlei muziekinstrumenten én natuurlijk met allerlei aspecten van de muziek!

Op de website van CBS Het Gebint.

CBS Het Gebint heeft met 100 leerlingen maar liefst 840 pakketten weten te verkopen wat € 840,00 heeft opgeleverd.

Oliebollenactie met verse oliebollen World Servants groep in Assen. 

Hallo meneer van den Berg!
 
Ik wil u natuurlijk ook nogmaals bedanken voor de ondersteuning en medewerking aan deze super geslaagde actie! De actie is verder goed verlopen en we hebben ook goede reacties gehad op de smaak van de oliebollen. Ondertussen zijn we alweer bezig met de volgende actie: een aardappelenactie. De samenwerking met u vond ik uitermate goed en daarom heb ik ook al voorgesteld om wellicht nog een actie samen met Goberg Fondswerving te gaan doen om het geld bij elkaar te krijgen. Omdat we nu ook al aardig wat acties op de planning hebben staan, is daar niet meteen 1,2,3 wat uit voort gekomen maar we houden het zeker in ons hoofd!
Als u de ontwikkelingen rondom ons project nog wilt blijven volgen kunt u dit zien op de site:
www.pknkloosterveen.nl/WorldServants/WorldServants.html
 
Met vriendelijke groeten,
 
Ruben Bouwman, namens de gehele World Servants groep.

Deze groep jongeren met 8 jongeren en 3 volwassennen heeft maar liefst 103 dozen met 8 zakken oliebollen weten te verkopen. Mede dankzij deze opbrengst van € 2.000,00 hebben ze mee kunnen helpen bij projecten in Brazilië en Bolivia.

Goberg Fondswerving Twello  - Vivaldistraat 19 - 7391 ST  Twello - T 0571-273129
M 06-11457010 - E  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken   - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611 - B 5096112 


 


 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas