3snzakken-klein.jpg

Bedrijven
Artikelindex
Bedrijven
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5
Pagina 6
Pagina 7
 

LUXE CHOCOLADELETTERS van BANKETBAKKERSKWALITEIT (Eventueel met logo)!


WAT DACHT U VAN VERSE, GEVULDE OLIEBOLLEN  en APPELBEIGNETS VAN TOP-KWALITEIT!


Ook dit jaar zijn deze heerlijke letters weer verkrijgbaar. Kijk ook eens bij de Levende Kerstboompjes voor een cadeau voor de Kerstdagen!


Ambachtelijke Chocoladeletter
Wie wil er geen lekkere, luxe chocoladeletter van echte banketbakkerskwaliteit?

Een origineel cadeau om naar uw relaties te sturen of aan uw personeel te schenken voor Sinterklaas. Dit als blijk van waardering, of zo maar, omdat het Sinterklaas is.
De chocoladeletters kunnen natuurlijk voorzien worden van uw eigen bedrijfslogo of tekst!

Elke letter is uniek, origineel en is met de hand gespoten. (Niet gegoten)

Bovendien is elke letter voorzien van decoratie en gekleurde pietenkop.

De chocoladeletters zijn verkrijgbaar in melkchocolade en wegen 200 gram. De chocoladeletters zitten verpakt in een goudkleurig doosje met een transparant deksel. (12 x 18 cm.)

U kunt voor iedere werknemer zijn of haar speciale chocoladeletter bestellen. En natuurlijk geldt dit ook voor uw relaties. Zo heeft u de mogelijkheid om voor iedereen een passende letter te bestellen.

Voor deze speciale chocoladeletters hebben wij een leuke aanbieding voor u!

 

 Aantal Chocoladeletters: Prijs per letter(*) 
 100 - 250 € 5,25 
 250 - 500 € 5,00 
 500 - 750 € 4,75 
 Meer dan 750 letters € 4,50 

 


(*)Met eigen logo zijn de extra kosten € 0,25 per letter.

Bovengenoemde prijzen zijn incl. 6% BTW en franco huis Nederland vanaf 250 stuks. De minimale afname is 100 chocoladeletters. Dit kunnen dus verschillende letters uit het alfabet zijn. De levertijd is circa 1 week. (Bij afwijkende aantallen kunt u altijd contact met ons opnemen)


Speculaasbrokken!

SpeculaasbrokkenU kunt natuurlijk uw klanten ook verrassen met een speculaaspakket met vier speculaasbrokken of - poppen! Natuurlijk kan dit ook verzorgt worden met zakken pepernoten. Ook is het mogelijk om uw relatiegeschenk te versturen met een eigen boodschap.Wat dacht u van levende kerstbomen in een mooie geschenkverpakking? Kijk hiervoor op pagina 4 of volg de link: Levende Kerstbomen


Wat dacht u van heerlijke verse gevulde oliebollen!

Een lekker presentje voor uw personeel en/of relaties.

 

 

 

oliebollenschaal

Wij leveren uitstekende oliebollen met rozijnen en krenten (of naturel) per zak van 10 stuks voor € 3,90. Wilt u bij de oliebollen een zakje met poedersuiker dan komt er € 0,10 per zak bij. De minimale afname is 30 dozen. (8 zakken per doos)

Voor bedrijven is het mogelijk om een of meerdere zakken met oliebollen te laten bezorgen bij hun vestigingen. Vraag hiervoor een offerte aan of neem contact met ons op. Dit kan v.a. 240 dozen met 10 oliebollen. U zou bijvoorbeeld bij elk van u vestigingen 10 oliebollen met een zakje poedersuiker kunnen laten bezorgen maar dit mogen er ook 80 of meer zijn. Maar het moeten in totaal in ieder geval minimaal 240 zakken zijn! Een doos met 10 oliebollen kan al bezorgd worden maar de prijs zal beduidend lager uit vallen wanneer er meerdere dozen met oliebollen bezorgd mogen worden per adres. Ook zal de prijs lager worden als er geen 10 oliebollen maar bijv. 80 oliebollen per doos bezorgd mogen worden.

Voorbeeld 1: Als u op uw vestiging 500 dozen met 10 oliebollen + een zakje poedersuiker bezorgd wilt hebben kunnen wij dit voor u verzorgen. De oliebollen dient u wel z.s.m. bij uw relaties af te leveren want we praten wel over een vers produkt.

Voorbeeld 2: U wilt bijvoorbeeld in al uw 500 winkels/filialen een doos met 10 oliebollen bezorgd hebben. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Wilt u in 500 vestigingen 10 oliebollen, 400 vestigingen 40 oliebollen en 50 vestigingen 80 oliebollen bezorgd hebben dan regelen wij dit ook voor u.

Vraag om een offerte of bel ons even!
 

Misschien ook een leuk idee om uw relaties of personeelsleden met verse oliebollen te verrassen!

Zo hebben wij al eens 500 dozen met hierin een zak met 10 gevulde oliebollen klaar gemaakt voor een relatie van ons. Deze heeft als verrassing bij de bestellingen zijn klanten verrast met heerlijke verse oliebollen met poedersuiker. Uiteraard voorzien van sticker en of kaartje van de gever.

kleur wit(1)


De eenvoudigste en de goedkoopste manier om de oliebollen te verpakken is natuurlijk in een neutrale amerikaanse vouwdoos. Maar mooier is het natuurlijk om deze te verpakken in een doos met een mooi (kerst)design. Dit maakt het presentje helemaal af!


Appelbeignets van Bladerdeeg.

Verse AppelbeignetsOok kunt u heerlijke Appelbeignets bestellen tussen Kerst en Oud en Nieuw. In een doos zitten 30 overheerlijke Appelbeignets gemaakt van bladerdeeg. Deze kosten € 0,75 per stuk en kunt u combineren met 20 dozen oliebollen. U kunt ook alleen Appelbeignets bestellen maar hier moet u rekening houden met een minimale afname van 30 dozen d.w.z. 900 stuks per afname.

Om teleurstellingen te voorkomen dient u uw bestelling wel door te geven voor 1 december om in het routeschema opgenomen te kunnen worden! Na 1 december wordt het steeds moeilijker om uw bestelling nog in te plannen.

Kijk voor meer informatie bij Kerstacties!

Kijk voor leuke relatiegeschenken ook eens bij:
Tuinkadootjes, Groeikadootjes, Speculaasbrokken, bloembollenpakketten voor in het voorjaar en najaar en bloemzaadkaarten.

Nieuw is een Paasactie met chocolade paaseitjes! Misschien een leuk idee om in de buurt van de Paasdagen (16/17 april 2017) uw klanten te verassen met een zakje vrolijke paaseitjes van 200 gram.
(Zie Paasacties) U kunt de zakjes laten voorzien van uw eigen tekst/logo d.m.v. een leuke Paassticker.

Goberg Fondswerving Twello  - Vivaldistraat 19 - 7391 ST  Twello - T 0571-273129
M 06-11457010 - E 
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken   - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611
 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas