snoepdoosjeklplaat.jpg

Bedrijven
Artikelindex
Bedrijven
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5
Pagina 6
Pagina 7

Het Canadees Weerstokje!

Het Canadese weerstokje nep of werkt het echt? Het werkt echt en het weerstokje geeft altijd het juiste weertype aan. In ieder geval is het een leuk hebbedingetje. En natuurlijk een ontzettend leuk en origineel relatiegeschenk.

Het is een natuurlijke "barometer" uit de bossen van Canada en voorspelde jarenlang het weer voor de pioniers. Door het weerstokje op een buitenmuur, kozijn, schutting of iets dergelijks te bevestigen wordt het weer voorspeld. (Hiervoor zit er aan de bovenkant een spijkergaatje). Voor het beste resultaat plaatst u het weerstokje richting het zuiden of westen. Na 4 - 8 dagen van acclamatisering voorspelt het weerstokje het weer. Het stokje buigt omhoog bij mooi weer en omlaag bij slecht weer. Hieronder een foto bij mooi weer.

weerstokjemooiweerzomer2011web

 

Zelf heb ik het Canadese weerstokje al een aantal jaren achter in de tuin hangen. En inderdaad als het mooi weer is en de zon schijnt dan staat het stokje omhoog. Als het heel slecht weer is met regen dan hangt deze zielig omlaag. En wanneer het stokje recht vooruit wijst is het twijfelachtig weer. Dus m.a.w. het werkt echt. Elke morgen kijk ik even naar het stokje en weet dan ongeveer wat voor weer we kunnen verwachten.

weerstokjeweb

 

Voor bedrijven kan de verpakking helemaal aangepast worden. D.w.z. met bedrijfskleuren, logo's of gewoon in zwart/wit.

weerstokjegobergwebIn de binnenverpakking staat de gebruiksaanwijzing in het Engels en Nederlands. Er is onderaan een mogelijkheid uw logo met bedrijfsgegevens te plaatsen. Op de achterkant staat de legende vermeld over de dochter van pionier Dee Gree in het Nederlands of Engels. We kunnen dit helemaal aan uw wensen aanpassen.

Canadian Weatherstick

Incl. vermelding eigen naam/logo op beschrijving Canadees Weerstokje.

Bij afname van: Inkoopprijs excl.
   21% BTW

Inkoopprijs incl.
   21% BTW

per stuk € 12,50 € 14,85
v.a. 5 stuks € 10,50 € 12,50
v.a. 50 stuks €   8,85 € 10,50
v.a. 100 stuks €   7,85 €   9,35

Bovengenoemde prijzen zijn franco huis Nederland v.a. 500 stuks.

 

 

 

 

 

Het Canadese weerstokje komt uit Canada en voorspelt het weer.

Hieronder staat de legende van het Canadese weerstokje.


De legende van het weerstokje

Lang geleden leefde er een ontdekkingsreiziger Dee Gree genaamd. Hij was constant op zoek naar antwoorden op zijn vragen. Waarom, waar en hoe waren zijn levensvraagstukken. De antwoorden op zijn vragen brachten hem en zijn mensen veel voordelen.

Dee Gree's dochter Mercury was een prachtig kind met bijzondere krachten. Zij kon het weer voorspellen. Ze voorspelde regen en zonneschijn, maar vaak was het een beetje van beide.

Dee Gree was erg gesteld op haar en was ervan overtuigd dat de zon speciaal voor haar op kwam en onder ging. Echter, het noodlot trof de ontdekkingsreiziger. Op een dag stak er onverwacht een buitengewoon hevige storm op die de arme Mercury, ondanks dat ze het heeft zien aankomen, mee spoelde en daardoor verdronk.

 

Dee Gree raakte overspannen, maar hij was er zeker van dat hij Mercury's krachten zou ontcijferen om te voorkomen dat deze tragedie ook andere mensen zou treffen. Zijn voortdurende vragen zorgden voor onrust in het land. Hij zocht hoog, laag, overal, weken, maanden zonder onderbreking totdat Moeder Natuur hem vrede en rust gunde en zei dat hij het in een boom moest zoeken.

Dee Gree was in z'n sas maar verstond het verkeerd. Hij dacht aan de "klimaatboom" met de fijne takjes die voor zijn dochters slaapkamerraam groeide. Na veel onderzoek had Dee Gree plotseling het antwoord: de takken bogen naar boven voor zon en naar beneden voor regen. Toen pas begreep hij zijn dochters geheim.
Sinds Mercury's geheim is verspreid hebt ook u enig inzicht in wat het weer morgen zal brengen omdat het weerstokje het voorspeld.

Belangrijk te vermelden is dat sinds het bestaan van Dee Gree in de hele geschiedenis nooit meer een persoon door een storm is weggevaagd die beschikte over het weerstokje en rekening hield met zijn weervoorspelling.


 

 

Goberg Fondswerving Twello - Vivaldistraat 19 - 7391 ST Twello - T 0571-273129
M 06-11457010 - E
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149

 


 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas