groeicadeautjesklplaat.jpg

Bedrijven
Artikelindex
Bedrijven
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5
Pagina 6
Pagina 7

                      

     
LEVENDE KERSTBOOMPJES


Een levend Kerstboompje als cadeau is weer eens wat anders en erg origineel. De Kerstboompjes zijn beschikbaar in het najaar en in de winter. Het zijn conifeerachtige boompjes en erg sterk. De boompjes zitten verpakt in een mooie geschenkverpakking. Ze zijn uitermate geschikt voor in de vensterbank of op het balkon.


verpakking2

                                  verpakking1
   doos 10 x 10 x 40 cm.

De boompjes worden geleverd in 3 modellen. Ze worden direct voor levering vers verpakt met goede vochtige aarde. De boompjes kunnen minimaal 3 weken zonder verzorging. De boompjes hebben een kluit en kunnen ook buiten worden geplant. 

                                         model: 2Kerstboom (model1)

Kerstboom (model2) 

Kerstboom (model3) 

model:3


      model: 1
        
Model 1: Mini "Conifeerachtige" kerstboom met zachte takken.
Model 2: Mini Kerstboompje met zachte takken met een soort sneeuweffect.
Model 3: Mini Kerstboompje met harde takken.

De doorsnede van de pot is Ø9 cm en de hoogte van de boompjes is 26-35 cm.

De kerstboompjes groeien ongeveer 10 cm per jaar. Om ze groter te laten groeien dient u wel de boompjes over te planten in grotere potten. Laat u de boompjes in de kleine Ø  9cm pot zitten zullen ze ook niet groter worden. Wel zullen de boompjes dichter worden. In de kerstboompjes met de harde, steveige takken kunnen tevens lampjes geplaatst worden.

De levende Kerstboompjes met cadeauverpakking met kluit en plastic pot zitten verpakt in een doos met 6 stuks. De afname is per doos en dit mag een mix zijn van de 3 soorten.

De kosten per Kerstboompje (model 1, 2 of 3) zijn € 2,75 excl. 6% BTW en excl. verzendkosten. Bij grote afnames maken wij een prijs op maat.


In 2009 is er een echt traditioneel kersboompje bij gekomen. Dit boompje heeft dan ook harde, scherpe takken net als een echte kerstboom.

Ook deze echte kersboom zal elk jaar ongeveer 10 cm. groeien.Hieronder ziet u de kleine versie van 30 cm. hoog en een grotere, dichter begroeide versie van 80 cm. hoog. De hoogte van de kerstboom wordt bepaalt door de pot doorsnede. Wanner ze geregeld worden verpot kunt u de kerstboom uiteindelijk in uw tuin planten en zal er een volgroeide kerstboom uit voort komen.

30 cm hoog, pot doorsnede 9 cm.

model4-30cm

model4-80cm  


80 cm hoog, potdoorsnede 17 cm.De prijs van dit echte kerstboompjes komt op € 3,00 excl. 6% BTW en excl. verzendkosten.

Goberg Fondswerving Twello  - Vivaldistraat 19 - 7391 ST  Twello - T 0571-273129
M 06-11457010 - E 
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken   - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611

 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas