4brokkenweb071216.jpg

Bedrijven
Artikelindex
Bedrijven
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5
Pagina 6
Pagina 7


Welke mogelijkheden bieden wij nog meer!


Puntzakken met verschillende soorten snoep.

Grote Puntzakken SnoepU zou kunnen denken aan verschillende soorten puntzakken snoep om uw klanten te verrassen. Maar ook om een vakantiegevoel te creeren bij uw eigen personeelsleden. Denk hierbij aan een vakantietasje met hierin o.a. een grote zak snoep.

Paaseitjesactie

paaseitjesPaasactie met lekkere, verschillende soorten gevulde chocolade paaseitjes. Deze zitten verpakt in een mooie puntzak met meerdere verschillende smaken.

Waar zou u verder aan kunnnen denken.

Bloembollenpakketten in het NAJAAR maar ook in het VOORJAAR, Speculaasbrokken, Oliebollen, Groeikadootjes, Bloemzaadkaarten.

Er zijn heus nog wel meer originele acties te bedenken. Kijkt u maar eens rond op de website. En vindt u iets origineels schroom dan niet om contact op te nemen. Want wij kunnen veel, zo niet alles, aan uw wensen aanpassen.


Welke mogelijkheden kunnen wij u nog meer bieden!

foto03Met Pasen kunnen wij voor u de paaseitjes verpakken in een transparante koker. Bij deze kokers zijn in principe alle afmetingen mogelijk. Ook zijn er ovale kokers met een bodem in wit, goud of zilver te verkrijgen. Op deze kokers kan natuurlijk uw logo komen met een sticker of zelfs een banderol in geplaatst worden. Wanneer u een origineel relatiegeschenk zoekt is dit misschien de oplossing. Als u op het plaatje van de koker klikt ziet u meerdere afbeeldingen van diverse kokers. In de lengte is bijna alles mogelijk. De bodem van de koker is in tranparant, wit, goud en zilver te verkrijgen.

Verder zijn er ook ovale kokers mogelijk. Hiervan is de kartonnenbodem in wit, goud en zilver te leveren. De deksels zijn wel transparant. Bij de ovale maten zijn niet alle maten leverbaar. De volgende maten zijn leverbaar: Ø 75 (55x88); Ø 90 (65x110); Ø 100 ( 75x120); Ø 124 (102x144); Ø 130 (80x160) en Ø 170 (115x205). Hierbij zoeken we natuurlijk de gewenste hoogte bij.

Omdat er zoveel verschillende hoogtes en afmetingen mogelijk zijn kan ik u helaas geen prijzen noemen.Maar u kunt natuurlijk een offerte aanvragen. Deze maken we geheel op maat met Paaseitjes, logo of banderol met of zonder strik. U zegt het maar.
Kijk eens op de folder met de kokers voor de vele mogelijkheden!Goberg Fondswerving Twello  - Vivaldistraat 19 - 7391 ST  Twello - T 0571-273129
M 06-11457010 - E 
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken   - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611
   
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas