appelkruimeltaart.jpg

Verschillende Groeicadeautjes
Artikelindex
Verschillende Groeicadeautjes
Pagina 2

We hebben naast de Groeicadeautjes nu ook Mini Grow Kits.

Mini Grow Kits!

 

display mini grow kit zonnebloemMini Grow Kits zijn te verkrijgen in displays van 48 stuks. Er zijn maar liefst 7 soorten nl. Klaver 4, Vergeet-me-nietjes, Zonnebloem, Aardbei, Lavendel, Kamille en Suikerplanje (stevia). Ze zien er wat leuker uit en zijn verder hetzelfde als de standaard Groeicadeautjes. De standaard groeicadeautjes bestaan uit een stenen terracotta potje (Ø 57 mm.)) met een potgrondtablet (cocopress-tablet) en zaden of bolletjes.

De groeicadeautjes zullen langzaam verdwijnen en vervangen worden door de Mini Grow Kit. Nu zijn nog verkrijgbaar Klavertje Vier, Potzonnebloem, Vergeet-mij-nietjes en Lavendel. Natuurlijk zit er bij elk potje een duidelijke Nederlandse (ook Franse) gebruiksaanwijzing bij hoe de plant verzorgt dient te worden.

De minimale afname is per volle doos Mini Grow Kit en deze bevat 48 plantjes. De prijs per potje is € 1,35 incl. BTW en franco huis Nederland v.a. € 350,00.
kamille
klaver4 vergeetmenietsuikerplantje(stevia)lavendel aardbei
Fun Groeicadeautjes: Verzorgen, groeien en bloeien.

Het zijn groeicadeautjes voor balkon en terras en.....Iets heel erg leuks en leerzaam voor basisscholieren is een project waarbij de natuur betrokken is. Als met verzorging alles gaat groeien en bloeien zie je de natuur op zijn best. Een leuke manier om de natuur op een speelse manier te leren kennen zijn groeicadeautjes, waarmee de kinderen zelf een plantje gaan kweken.

De Fun Groeicadeautjes bestaan uit een klein terracotta potje (Ø 57 mm) met een potgrondtablet (cocopress-tablet) en zaden of bolletjes. Hier wordt hen geleerd om zaadjes te planten en zien ze deze opgroeien tot een volwassen plant. Dit natuurlijk alleen wanneer de kinderen het plantje goed verzorgen. Zo raken de kinderen meer betrokken bij de natuur en leren ze door het verzorgen van een plant automatisch een beetje verantwoordelijkheidsgevoel er bij.
Fun Groeicadeautjes
De
groeicadeautjes zijn Aardbeien, Tomaat, Lavendel, Basilicum, Vergeet-mij-niet, Passiflora, Klavertje 4 en Zonnebloem. Natuurlijk zit er bij elk potje een duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing bij hoe de plant verzorgt dient te worden. De minimale afname is 48 stuks (1 doos) en in overleg kan er ook een mix samengesteld worden.

Een opmerking m.b.t. het groeicadeautje vergeet-mij-niet, hier moeten de scholieren wel veel geduld bij hebben. Dit plantje wacht er namelijk een jaar mee voordat deze gaat bloeien. De prijs per potje is slechts € 1,25 incl. BTW en franco huis Nederland vanaf € 350,00 excl. BTW. Afname gaat per volle omdoos van 48 stuks.Een luxere en grotere uitvoering zijn de Bloemengeschenken welke verkrijgbaar zijn in Potzonnebloem, Klavertje 4, Lavatera, Klimmende Winde en Baby Blue Eye's.(zie Tuinkadootjes, pag.2)


Kijk ook eens bij
de Munakuppie figuurtjes welke sinds 2008 in ons assortiment zijn. Groeicadeautjes zijn uitermate geschikt voor promotiedoeleinden!

Bij de groeicadeautjes is het mogelijk om deze een persoonlijke boodschap mee te geven. D.m.v. een rond stickertje (Ø 25 mm.)kunnen de potjes voorzien worden van uw naam, boodschap of logo. Dit is mogelijk in één kleur nl. rood, groen, blauw, zwart of goud en wordt aan de bovenkant van het potje geplakt. De extra kosten hiervoor zijn € 0,10 per sticker en is mogelijk vanaf 60 stuks of een veelvoud hiervan.

Braderieën, markten en bazaar.

Natuurlijk is het ook een origineel cadeau om te verkopen op (kerk)bazaar, braderie en overige markten. Ze zijn ook te verkrijgen in een display met een mix van 6 x 10 soorten.


Kerst - en reclamepakketten

De groeicadeautjes zijn uitermate geschikt om te verwerken in kerst - en reclame pakketten. Want het is ontzettend leuk om zo'n groeicadeautje weg te geven, maar nog leuker om er een te ontvangen.
Denk bijvoorbeeld aan Klavertje 4. 

Geboorte - en huwelijks cadeau

Een Klavertje 4 en Vergeet me nietjes lenen zich goed voor alle soorten acties en bij een geboortecadeautje een Zonnebloem weggeven is ontzettend origineel. En natuurlijk ook voor bedankje bij trouwpartijen.

Goberg Fondswerving Twello  - Vivaldistraat 19 - 7391 ST  Twello - T 0571-273129
M 06-11457010 - E  Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken   - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611 
adidas ジェレミースコット キッズ ジェレミースコット 正規品 アディダス ジェレミー スニーカー プードル アディダス ジェレミー レオパード スニーカー adidas ジェレミー 通販 ジェレミースコット ジェレミースコット 公式 ジェレミースコット 2013 ジェレミースコット スニーカー 羽根 ジェレミー adidas