Banket en Amandelstaven


Banketstaven van banketbakkerskwaliteit.

Banketstaaf, 250 gram

Een RB Banketstaaf is toegevoegd aan het uitgebreide
assortiment van Goberg Fondswerving en is verkrijgbaar vanaf augustus tot eind december. De met banketspijs gevulde RB Banketstaaf smaakt heerlijk en bereidt met echte roomboter.

Natuurlijk kan deze Banketstaaf gevuld met banketspijs zowel met Sinterklaas maar ook met de Kerstdagen verkocht worden.

De banketstaaf weegt 250 gram en is verpakt in een zogenaamde flowpack verpakt (staaf in folie). Wanneer droog en koel bewaard blijft is de houdbaarheid 7-8 weken.

De RB Banketstaaf is stevig verpakt in een doorzichtige zogeheten transparante flowpack. In een doos zitten 12 banketstaven wat het ook uitermate geschikt maakt voor een huis aan huis verkoopactie.

Hiermee kunt u gerust elk jaar weer langs de deuren gaan. Maak er een jaarlijkse traditie van waar de mensen naar uit zullen kijken.

De RB Banketstaaf (banketspijs) is verkrijgbaar v.a. € 2,40 per stuk en in elke doos zitten 12 staven. De adviesverkoopprijs voor deze heerlijke banketstaven is slechts € 3,50 .

De minimale afname is 48 dozen met 12 = 576 banketstaven!!
De prijs is incl. BTW en franco huis Nederland.


Wij hebben ook een een RB Amandelkerststaaf.

RB Amandelkerststaaf, 250 gram

Deze RB Amandelkerststaaf wordt veel verkocht, het ligt vaak enkel aan het budget welke staaf men kiest. De RB Banketstaaf, gevuld met banketspijs is heerlijk, de RB Amandelkerststaaf gevuld met amandelspijs is voor de fijnproever.

De Amandelstaven zijn wel wat duurder want deze zijn gevuld met amandelspijs en natuurlijk, net als de banketstaaf ook bereidt met echte roomboter. U kiest voor de amandelstaaf wanneer u echt het beste wil want deze zijn gevuld met zuiver amandelspijs.

De RB Amandelkerststaaf is verkrijgbaar v.a. € 3,30 incl. BTW en franco huis v.a. 804 stuks. Vanaf 480 betaald u € 3,50. De prijs vanaf 240 stuks is € 3,80 maar hier komen nog vrachtkosten bij. De adviesverkoopprijs voor deze heerlijke RB Amandelkerststaven is € 5,00 .

Voor een volledig overzicht kijkt u even bij onze Kerstacties.

Natuurlijk wordt uw verkoopactie door ons begeleid met gratis ondersteunende materialen zoals o.a. gratis full colour bestel/intekenlijsten. De bestellijsten kunt u bovendien laten voorzien van uw eigen tekst en/of logo.

Goberg Fondswerving Twello - Vivaldistraat 19 - 7391 ST Twello - T 0571-273129 M 06-11457010 - E goberg@kpnmail.nl - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611

Banketstaven

Lees verder

Verschillende Chocoladeletters

Lees verder

Speculaasartikelen en Pepernoten

Lees verder