Tuincadeautjes.

TUINKADOOTJES HET GEHELE JAAR ROND

Tuinkadootjes zijn trendy kado artikelen met zaden en bloembollen. Deze artikelen lenen zich goed voor een unieke verkoopactie het gehele jaar door. De producten zijn zowel geschikt voor grote, maar ook voor een wat kleinere actie met moderne, originele artikelen. De artikelen zijn niet alledaags en niet overal verkrijgbaar. De tuinkadootjes zijn voor iedereen leuk om te krijgen en eenvoudig te zaaien of te planten. De artikelen zitten vrolijk verpakt en zijn voorzien van een duidelijke, meertalige instructie.

Groeicadeautjes: Verzorgen, groeien en bloeien.

Iets heel erg leuks en leerzaam voor kinderen, maar ook volwassenen,  is een produkt waarbij de natuur betrokken is. Als met verzorging alles gaat groeien en bloeien zie je de natuur op zijn best. Een leuke manier om de natuur op een speelse manier te leren kennen zijn groeicadeautjes, waarmee je zelf een plantje gaan kweken.

Er zijn 8 verschillende Groeicadeautjes. De groeicadeautjes bestaan uit een klein terracotta potje (Ø 57 mm) met een potgrondtablet (cocopress-tablet) en zaden of bolletjes. Hier wordt hen geleerd om zaadjes te planten en zien ze deze opgroeien tot een volwassen plant. Dit natuurlijk alleen wanneer je het plantje goed blijven verzorgen. Zo raken, vooral de kinderen, meer betrokken bij de natuur en leren ze door het verzorgen van een plant automatisch een beetje verantwoordelijkheidsgevoel erbij.

Groeicadautjes zonnebloem - 48 stuks

De groeicadeautjes zijn Aardbeien, Tomaten, Lavendel, Basilicum, Vergeet-mij-niet, Passiflora, Klavertje 4 en Zonnebloem.

Natuurlijk zit er bij elk potje een duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing bij hoe de plant verzorgt dient te worden.

De minimale afname is 48 stuks (1 doos) en in overleg kan er ook een mix samengesteld worden.
Een opmerking m.b.t. het Groeicadeautje vergeet-mij-niet, hier moeten de scholieren wel veel geduld bij hebben. Dit plantje wacht er namelijk een jaar mee voordat deze gaat bloeien.

De prijs per potje is slechts € 1,25 incl. BTW en franco huis Nederland vanaf € 350,00 excl. BTW. Afname gaat per volle omdoos van 48 stuks. Een adviesverkoopprijs is lastig af te geven maar er zijn organisaties welke de groeicadeutjes hebben verkocht voor € 2,00. Maar een verkoopprijs van € 2,50 kan natuurlijk ook,

Mini Grow Kits!

We hebben naast de Groeicadeautjes nu ook Mini Grow Kits.

Mini Grow Kit Tomaten

Mini Grow Kits zijn te verkrijgen in displays van 48 stuks. Er zijn maar liefst 6 soorten nl. Klavertje 4, Vergeet-me-nietjes, Zonnebloem, Aardbei, Lavendel, en Suikerplanje (stevia). Ze zien er leuk uit en zijn verder hetzelfde als de Groeicadeautjes.

De mini grow kit is wat groter dan de Groeicadeautjes. Een grow kit bestaat uit een stenen terracotta potje (Ø 57 mm.) 10,5x6,5x6 cm groot. met een potgrondtablet (cocopress-tablet) en zaden of bolletjes.

Natuurlijk zit er bij elk potje een duidelijke Nederlandse (ook Franse) gebruiksaanwijzing bij hoe de plant verzorgt dient te worden.

De minimale afname is per volle doos Mini Grow Kit en deze bevat 48 plantjes. De prijs per potje is € 1,35 incl. BTW en franco huis Nederland v.a. € 350,00 .
Een adviesverkoopprijs afgeven is moeilijk, maar reken tussen € 2,00 - € 2,50 .


Suikerplantje "Stevia" Grow Kit Zonnebloem Minigrow Kit Klavertje 4
Groeicadeautjes zijn uitermate geschikt voor promotiedoeleinden!

Bij de groeicadeautjes is het mogelijk om deze een persoonlijke boodschap mee te geven. D.m.v. een rond stickertje (Ø 25 mm.)kunnen de potjes voorzien worden van uw (bedrijfs) naam, boodschap of logo. Dit is mogelijk in één kleur nl. rood, groen, blauw, zwart of goud en wordt aan de bovenkant van het potje geplakt. De extra kosten hiervoor zijn € 0,10 per sticker en is mogelijk vanaf 48 stuks of een veelvoud hiervan.

Braderieën, markten en bazaar.

Natuurlijk is het ook een origineel cadeau om te verkopen op (kerk)bazaar, braderie en overige markten. De groeicadeautjes zijn uitermate geschikt om te verwerken in kerst - en reclame pakketten. Want het is ontzettend leuk om zo'n groeicadeautje weg te geven, maar nog leuker om er een te ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan Klavertje 4.

Geboorte - en huwelijks cadeau. Een Klavertje 4 en Vergeet me nietjes lenen zich goed voor alle soorten acties en bij een geboortecadeautje een Zonnebloem weggeven is ontzettend origineel. En natuurlijk ook voor bedankje bij trouwpartijen.

Bloemzaad(wens)kaarten.

Deze "wenskaarten" met echte bloemzaden zijn speciaal samengesteld voor Goberg Fondswerving en is het paradepaardje in het assortiment. In elke verpakking zitten vier populaire soorten: nl. Zomerbloemen, Vergeet-me-nietjes, Korenbloemen en Hoge Zonnebloemen. Deze "briefkaarten" hebben een afmeting van 101,6 mm x 150 mm en zitten vol met kwaliteits bloemzaden.

Deze bloemzaadkaarten kunnen verstuurd worden als originele wenskaart aan vrienden en bekenden of zomaar als bedankje onder de naam van "dit verdient een bloemetje" of "vergeet mij niet" . Maar natuurlijk kunnen deze zakjes met bloemzaden ook gebruikt worden om de eigen tuin of balkon op te fleuren. Want er zitten heel veel zaden in net als in normale bloemzaadzakjes.

Bloemzaad(wens)kaarten

Prachtige Amaryllisbollen.

Zowel los, in geschenkverpakking en in geschenkverpakking + kunststof bloempot! Leverbaar vanaf augustus/september.

Amaryllisbol in geschenkverpakking!

Het zijn uitstekende kwaliteit Amaryllisbollen en verpakt in een mooie geschenkverpakking (10x10x15 cm) met fraaie kleurenafbeelding van de Amaryllissoort.

De prijs v.a. 150 stuks is € 4,00 incl. BTW en franco huis Nederland. De adviesverkoopprijs is € 5,00 per stuk.

Het zijn grootbloemige Amaryllissen (maat 26/28)

Ze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende soorten. De Red Lion (rood), Minerva (rood/wit), Vera (roze) en Mount Blanc (wit).

Amaryllissen in doos

De beste tijd voor een verkoopactie is vanaf september t/m het volgend voorjaar.

U kunt vooraf met intekenlijsten langs de deur gaan maar het kan ook direct verkocht worden met een huis aan huis verkoopactie.

Het is een prachtige grootbloemige kamerplant welke het best tot zijn recht komt op een lichte en warme plaats. Verder is er uiteraard een uitgebreide gebruiksaanwijzing bij gevoegd.

De belangrijkste bloeiperiode is vanaf oktober tot juni.

Waarschijnlijk zal er één stengel uitkomen maar twee is ook heel goed mogelijk. Er komen 1-3 bloemen aan een stengel.

Amaryllis in kunststof bloempot!

We hebben twee grootbloemige Amaryllissen in een kunststof bloempot (Ø13,5 cm), waarmee u een verkoopactie kunt houden.

Wij hebben deze serie simpel gehouden en hebben een witte en een rode Amaryllis genomen.

Natuurlijk zijn ook deze bloembollen van uitstekende kwaliteit en de maat van de bol is 26/28 cm.

Ze zijn verpakt in een leuke cadeauverpakking en er zit een kunststof bloempot bij met een doorsnede van 13,5 cm.

In een doos zitten 8 verpakkingen. En de minimale afname is 12 dozen. Dat zijn in totaal 12 x 8 = 96 Amaryllissen.
Een Amaryllisbol met bloempot kost € 5,50 incl. BTW en franco huis Nederland v.a. 12 dozen.

De adviesverkoopprijs is € 7,50 . Maar wanneer er € 8,00 gevraagd zal worden, is dit nog niets te veel!

De actie kan uiteraard met een combinatie van alle twee soorten worden gehouden. Maar met een soort scoort u ook goed.

Munakuppi, Zaaien, water geven en ................zie het haar groeien!

Munakuppi een leuk artikel waarmee bijvoorbeeld, net als groeien, verzorgen en bloeien, een leuk schoolproject gehouden kan worden. Munakuppi is een grappig diertje waar haar uitgroeit. Nu met een zakje kort haar en een zakje lang haar zaadjes. Met natuurlijk een uitgebreide Nederlandse gebruiksaanwijzing. Munakuppi is een van aardewerk vervaardigd en met de hand beschilderd diertje.

Munakuppi - 30stuks

De serie Munakuppi Kids bestaat uit een eend, hond, varken, koe, zeehond en kikker. Van iedere soort zitten er 5 in een doos. Het zijn dus 6 x 5 = 30 stuks in totaal.

Na circa 7 dagen kun je beginnen het haar in model te brengen. Het is mogelijk om de verschillende figuurtjes te voorzien van lang en kort haar en zelfs "krullend haar". De zes diertjes zijn voorzien van graszaden en basilicum zaden en een grondtablet (cocopress tablet).

Om de diertjes te voorzien van lang of kort haar kun je het gras afknippen. In het lange haar kun je zelf een strikje doen om het leuk af te maken. Met de basilicumzaadjes krijg je krullend haar en basilicum kun je ook in je eten verwerken.

Ze zitten verpakt in een display van 30 stuks met daarin van ieder diersoort 5 figuurtjes.


Ze kosten € 2,75 per diertje incl. BTW. De minimale afname is 8 dozen van 30 stuks en franco huis Nederland.

En bij een afname vanaf 10 dozen kost een doos nog maar € 75,00 . Nu wordt er al op elke verkochte doos € 30,00 verdient. En met dit geldbedrag kunnen er weer leuke dingen gefinancierd worden en/of goede doelen geholpen worden.

Minder is ook mogelijk alleen moeten er dan wel verzendkosten bij betaald worden.

Als adviesverkoopprijs geven wij voor deze grappige figuurtjes € 3,50 af.per poppetje!

Hierbij krijgt u dan natuurlijk wel weer gratis ondersteuning zoals intekenlijsten en posters enz..

Goberg Fondswerving Twello - Vivaldistraat 19 - 7391 ST Twello - T 0571-273129 M 06-11457010 - E goberg@kpnmail.nl - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611– B 5096112

Kamerplanten

Die je zelf kunt zaaien en opkweken.

Lees verder

Moederdag en Valentijn

Chocolade en bloemen

Lees verder

Verschillende Tuincadautjes.

Mini Grow Kit, Groeicadautjes en Amaryllisbollen.

Lees verder

Sfeervolle Geurkaarsen

Geurkaarsen het hele jaar door

Lees verder