Grote Puntzakken Snoep

Snoepacties het hele jaar door, ook suikervrije snoep!

U hoeft niet verder meer te zoeken! Met drie grote puntzakken met snoep is het eenvoudig om een flink "extra" geldbedrag binnen te halen. Deze verkoopacties lopen altijd ontzettend goed!

Met een grote puntzak Gemengde Drop , Winegums of een heerlijke puntzak met Engelse Drop zullen ze u niet snel bij de deur wegsturen. Zeg nu eerlijk, met een grote puntzak van maar liefst 500 gram Gemengde Drop of Winegums of 400 gram Engelse Drop voor maar €3,50 vraagt u echt niets te veel. En als hiervan voor elke verkochte puntzak ook nog eens € 1,00 voor de school, vereniging of andere organisatie is al helemaal niet meer, want u betaald maar € 2,50 .

De minimum afname is 240 puntzakken en dit mag een mix van de bovenstaande drie soorten zijn. Een groot voordeel van deze verkoopactie is dat u niet van elke smaak een minimum hoeveelheid dient te bestellen. Dit kan elk aantal zijn als de totale afname maar minimaal 240 puntzakken is.

De inkoopprijs voor een grote puntzak met snoep bedraagt slechts € 2,50 incl. BTW en franco huis Nederland.(België gem. € 0,20 per km/in overleg)

De adviesverkoopprijs is € 3,50 per grote puntzak drop.

Natuurlijk zijn kleinere zakken van bijvoorbeeld 100-250-300 gram ook mogelijk. Informeer naar de prijzen. Maar zeg nu eerlijk wie lust er nu geen grote zak met Engelse Drop?

Wij hebben ook suikervrije snoep in ons assortiment!

Wij hebben veel vraag naar suikervrije snoep en zijn hier dan ook op ingesprongen. Niet iedere organisatie wil tegenwoordig met grote puntzakken drop langs de deur. Wij hebben lang gezocht en uiteindelijk terecht gekomen bij Fruitsalade Stevia .

Helaas is (de meeste) suikervrije snoep schrikbarend duur en de prijs moet natuurlijk wel geschikt blijven voor een succesvolle verkoopactie. Misschien volgen er later nog meerdere soorten maar die zijn voor alsnog veel te duur!

Om de suikervrije puntzakken met Fruitsalade Stevia goed te kunnen verkopen is er gekozen voor een verpakking van 300 gram.

Met een puntzak van 300 gram kunnen wij ook de puntzakken Fruitsalade aanbieden voor € 2,50 . En hier dus ook een advies verkoopprijs afgeven van € 3,50 .

De mogelijkheid bestaat ook om de suikervrije Fruitsalade aan te bieden in puntzakken van 500 gram, alleen moeten deze dan € 3,50 gaan kosten. Hierbij hanteren wij een adviesverkoopprijs van € 4,50 per puntzak.

Ingrediënten:
Zoetstoffen: Maltitolstroop, Steviol Glycosiden. Gelatine, Water, Voedingszuur: E330 Aroma’s, Vlierbessenconcentraat, Kleurende Levensmiddelen (Concentraat van Spirulina en Saffraan) Natuurlijke Kleurstoffen: E100 en E160C. Plantaardige oliën (Palmpit en Cocos) Glansmiddelen: Bijenwas en Carnaubawas Overmatig gebruik kan laxerende effecten hebben.

Snoepinfo:

  Ja Kansporen bevatten Nee Onbekend
Suikervrij   X
Bevat geen AZO kleurstoffen   X
Gelatinevrij   X
Glutenvrij (<20ppm)   X
Bevat geen pind's en noten   X
Lactosevrij   X
Sojavrij   X

Wat kan het opleveren?
Een school met 200 leerlingen verkoopt makkelijk 1.000 puntzakken met een verkoopactie m.b.v. fullcolour intekenlijsten in familie- en kennissenkring. Dit levert een mooi bedrag op van € 1.000,00. Als hier ook nog een huis-aan-huis verkoopactie op volgt kan zelfs het dubbele opgehaald worden. (Dit wordt veel gedaan door verenigingen) Deze getallen zijn bewust laag gehouden om teleurstellingen te voorkomen. Wanneer de verkoopacties goed begeleid worden is een hogere omzet zeer goed mogelijk. En Goberg Fondswerving zal u waar mogelijk ondersteunen en begeleiden om het maximale rendement uit uw verkoopactie te halen.

Leuke snoepblikken met wikkel!!

Snoep is ook verkrijgbeer in een stevig blik. In 1 liter blik gaan Winegums (500 gram) of Gemengde Drop (500 gram) of Engelse Drop (400 gram). Dit kan natuurlijk ook gecombineerd worden.

Helaas zijn de prijzen hoger als bij een puntzak. Maar met een mooie wikkel maken wij het helemaal af.

De inkoopprijs ligt € 1,00 hoger dan bij de puntzakken.

De hoeveelheid welke wij er in doen is gelijk als bij de puntzakken. Een blik met wikkel heeft een leuke uitstraling en het is een stevige verpakking. Ook de minimale hoeveelheid ligt gelijk nl. 240 blikken.

Misschien ook leuk om als cadeau weg te geven wanneer de leerlingen geslaagd zijn.

Ook voor bedrijven zeer geschikt als een vakantie presentje aan het personeel maar ook om aan relaties op een leuke manier aan te geven dat u op vakantie bent!


Vanaf 500 puntzakken is het mogelijk om elke puntzak met een persoonlijke boodschap te voorzien. Er zijn stickers te verkrijgen waarop uw eigen tekst of logo geplaatst kan worden. Op een ronde sticker met een diameter van 7 cm. kunt u uw afnemers bedanken of het goede doel vermelden. De extra kosten hiervoor bedragen € 0,25 per sticker. Neem hiervoor eerst contact op met Goberg Fondswerving Twello.

Het is ook mogelijk een kleinere sticker te gebruiken van ø32mm welke € 0,15 extra kost. Het is ook mogelijk om de puntzakken Drop te combineren met de puntzakken "Oudhollandse snoep" . Houd hierbij wel rekening dat van beide soorten minimaal 240 puntzakken afgenomen dienen te worden. Als u voor deze combinatie kiest is het raadzaam niet meer dan 3 of ten hoogste 4 verschillende soorten te combineren. Anders wordt de keuze te groot en het bezorgt u onnodig extra veel werk.

Een succesvolle verkoopactie organiseren met een leuk doosje met gemengde drop!

De dropsoorten in een doosje te verkopen is een leuk alternatief!

In een doosje zit 250 gram Winegums of Gemengde Drop of 200 gram Engelse Drop.

De adviesverkoopprijs bedraagt € 2,50 per doosje.

De inkoopprijs per bakje is € 1,75 incl. BTW. Ook hier is de minimale hoeveelheid 240 doosjes, de prijs is incl. BTW en franco huis Nederland.

Op deze afbeelding ziet u een bakje snoep met een sticker "nummer 1". Ook hier kost een sticker met uw eigen teks of logo € 0,25 extra. Hiervoor geldt wel een minimale afname van 500 stuks. (Standaard stickers )

Hieronder de leuke doosjes met Gemegde Drop (250 gram), Engelse Drop (200 gram) en All-in-mix (250 gram). All-in-mix is een zachtere soort Winegums met leuke figuurtjes.

Gemengde Drop Engelse Drop All-in-mix

Ook voor bedrijven is een grote zak snoep in bijvoorbeeld een vakantietas voor het personeel een aanrader. Dan kan er door iedereen onderweg naar de vakantiebestemming lekker gesmikkeld worden. 

Oud Hollandsche Snoep doet het nog altijd goed!

Maar liefst vijf verschillende smaken van ouderwetse kwaliteit waar je nooit te oud voor bent!

Wanneer u hiermee een verkoopactie opzet is succes verzekerd en mag u volgend jaar zeker weer langs komen!

Er zijn nu ook kleinere puntzakken (275/300 gram) verkrijgbaar.

Ook nieuw zijn er nu mini hartjes nks verkrijgbaar!

Kleine puntzakken met oud Hollandse snoep  300/270 gram.

Er is al vaak naar gevraagd maar er is nu ook Oud Hollandse Snoep verkrijgbaar in kleinere puntzakken. Hierin zijn niet alle smaken verkrijgbaar maar wel de 3 hardlopers.

Een nieuwe soort welke wij hierbij direct introduceren is Mini Hartjes nks . Dit is een kleinere uitvoering van de bekende Vruchtenhartjes (+tekst) met natuurlijke kleuren en smaken .

Verkrijgbaar zijn: DF Pepermunt (300 gram), Superharten Drop (275 gram) en Mini Hartjes nks (275 gram).

De soorten zijn verpakt in een doos met 24 puntzakken.

De inkoopprijs is € 1,50 per puntzak incl. BTW. Adviesverkoopprijs € 2,50!

De minimale afname is 20 dozen met 24 puntzakken en dat zijn 480 puntzakken. Natuurlijk mag dit een mix van de 3 soorten zijn. Wel gaat het per soort en doos. U zou bijvoorbeeld van alle soorten 8 dozen kunnen bestellen.

GROTE PUNTZAKKEN MET SNOEP 450/500 GRAM!

Natuurlijk hebben wij nog steeds Oud Hollandse Snoep in grote puntzakken van 450 en 500 gram. Er zitten 6 hele grote puntzakken van wel 450 - 500 gram in een doos.

Verkrijgbaar zijn Lucky Letters ABC (450 gram), Superharten Vrucht (450 gram), Superharten Drop (450 gram), DF Pepermunt (500 gram) en Gelukshartjes (500 gram).

De inkoopprijs per grote puntzak bedraagt slechts € 2,50 incl. BTW.

De adviesverkoopprijs voor de consument is € 3.50 per grote zak snoep.

De minimum afname bedraagt 50 doosjes, wat in totaal 300 puntzakken zijn.

Natuurlijk is ook hier een combinatie van meerdere soorten mogelijk. Dit kan alleen per doos en per soort. Bijvoorbeeld 17 dozen met pepermunt + 17 dozen met gelukshartjes + 16 dozen met Lucky Letters ABC. Smaken verschillen en met meer keuze mogelijkheden vergroot u uw kansen om een grotere opbrengst te bewerkstelligen.

Dit levert uw organisatie bij een verkoop van 1.200 puntzakken al minimaal € 1.200,00 op, bij een verkoopprijs van € 3,50 . Uiteraard kunt u de verkoopprijs verhogen, maar onze adviesverkoopprijs van € 3,50 geeft het beste resultaat. Alhoewel een prijs van € 4,00 voor zo'n grote zak met snoep ook niet zal misstaan.

De grote puntzakken met Oudhollandse Snoep valt natuurlijk ook te combineren met onze andere grote puntzakken Winegums , Gemengde drop en Engelse drop .

Pepermunt Puntzak 500 gram

Engelse DF pepermunt wordt gefabriceerd op basis van een gewaardeerd, traditioneel eeuwenoud recept.

Gelukshartjes Puntzak 500 gram

Wie kent niet de gelukshartjes welke al generaties lang het meest geliefde snoepje bij kinderen en volwassenen is. De natuurlijke, fruitige smaak in combinatie met de bekende teksten blijven populair.

Lucky Letters ABC Puntzak 450 gram

Lucky Letters ABC, een uniek product, dat is samengesteld uit alle letters van het alfabet. Op een eenvoudige manier kunnen de leukste woordspelletjes bedacht worden.

Superharten Vrucht Puntzak 450 gram

Superharten wegen ca. 8 gram en de natuurlijke, fruitige vruchtensmaak is erg populair. 

Superharten Drop Puntzak 450 gram

Superharten Drop hebben een zoute dropsmaak. Deze extra grote superharten met dropsmaak is een nieuw product, welke nog niet die grote bekendheid geniet als de overige puntzakken.

Goberg Fondswerving Twello - Vivaldistraat 19 - 7391 ST Twello - T 0571-273129 M 06-11457010 - E goberg@kpnmail.nl  - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611

Nog meer lekkere verkoopacties

Merci Crocant Bonbons, Stroopwafels en Speculaas

Lees verder

Lekkere Verkoopacties

Diverse taartjes en oranjekoeken.

Lees verder

Verkoopacties met snoepzakken

Lees verder