Diverse mogelijkheden met Paaseitjes!

Met de Pasen wilt u uw relaties misschien eens in het zonnetje zetten? U kunt bij ons o.a. puntzakjes met Paaseitjes bestellen maar de Paaseitjes kunnen ook geleverd worden door ons in ovale kokers. U zegt het maar!

In een ovale transparante koker met Ø 124 mm en een hoogte van 95 mm kan 800 gram Paaseitjes, assorti of misschien (indien mogelijk) wilt u ze wel in uw bedrijfskleuren. Op het deksel kan een sticker met uw bedrijfslogo met de tekst ................ wenst u een fijne Paasdagen geplaatst worden.

koker+paaseitjes

verschillende kokers

Maar er zijn kokers in allerhande maten en vormen te krijgen.

Informeert u eens bij ons naar de mogelijkheden.

Verschillende kokers

U kunt ook kiezen voor een puntzakje (200 gram) met Paaseitjes.

Uiteraard zijn de paaseitjes van Rainforest Alliance Certified cacao gemaakt.
Rainforest Alliance is een keurmerk voor arbeidsomstandigheden, milieu, en natuurbehoud voor produkten uit gebieden waar regenwoud groeit.. Het Rainbow Alliance Keurmerk behoort tot de 10 TOPkeurmerken. Voor verdere informatie kunt u terecht op ra.org.

Paasei+logo

De prijs vanaf 250 zakjes is € 2,50 per zakje, vanaf 500 zakjes € 2,00 per zakje en vanaf 1.000 zakjes is de prijs € 1,65. Deze prijzen zijn incl. 9% BTW.

Maar u kunt beter een offerte aanvragen voor uw bedrijf.

Zo hebben wij voor een bedrijf ook al eens 10.000 zakjes met Paaseitjes, massief gemaakt voor € 1,00 per zakje. Hier hebben we de hoeveelheid eitjes aangepast aan de prijs. Goberg Fondswerving is flexibel en past zich aan aan de wensen van de klant.

Hier zijn ook diverse mogelijkheden om uw zakjes met Paaseitjes te personaliseren.

paasei assorti 200 gram

1. U kunt er voor kiezen dat er een eenvoudig label aan het zakje bevestigd wordt. De extra      kosten hiervoor zijn € 0,30 per zakje. En is mogelijk vanaf 250 zakjes.
2. Er kan ook een kleine sticker op het zakje geplakt worden met uw logo+boodschap. Kijk        voor de prijzen bij de kadostickers.
3. Wilt u de stickers van eigen tekst/logo neem dan contact per ons op. Dit is mogelijk vanaf      500 stuks en de extra ontwerpkosten zijn € 15,00.

Het zijn richtprijzen. Voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.

Mogelijke voorbeelden van Paasstickers.

Paasstickers

Maar er zijn natuurlijk veel meer Kadostickers mogelijk. Kijk hiervoor bij standaard stickers.

Diverse Kadostickers

Verwen u relaties met Paassloffen van bakkerskwaliteit.

Dit zijn botermalse Paasbroden rijkelijk gevuld met krenten, rozijnen en spijs. Deze broden worden dagelijks gebakken en de houdbaarheid is ongeveer 20 dagen. Het blijft natuurlijk een broodprodukt en elke dag later is een dag minder vers.

Paasslof, 750 gram

 

Een Paasslof van 750 gram met banketspijs en schaafsel kost € 4,00  incl.B.T.W. per stuk en franco huis Nederland v.a. 300 stuks. De minimale afname is 120 stuks.
Een Paasslof met amandelspijs en schaafsel kost € 5,20  incl. B.T.W. en franco huis Nederland v.a. 300 stuks. De minimale afname is 120 stuks.

Beide soorten zijn verpakt in een vrolijke zak met paasmotieven. Levering in een slofdoos € 1,00 meerprijs.

Een echte Friese Suikerbrood van bakkerskwaliteit.

Deze weegt ook 750 gram en is gemaakt volgens oud Fries recept met suikernibs en een vleugje kaneel. Suikernibs worden wel suikerparels genoemd en zijn harder dan suikerklontjes. Deze heerlijke lekkernij is dagvers en natuurlijk ook van bakkerskwaliteit.

De prijs is € 3,50 incl. B.T.W. en franco huis Nederland v.a. 300 stuks.

De Paassloffen en Friese suikerbrood kunnen gecombineerd worden.

U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheid om een projectprijs af te spreken.

 

Friesch Suikerbrood, 750 gram

Sinterklaasartiklen

Pepernoten in blik en unieke Chocoladeletters

Lees verder

Met Speculaas is er van alles mogelijk

Lees verder

Paaseitjes en Paasbroden.

Lees verder