Kamerplanten

Een unieke serie Kamerplanten van maar liefst 12 bijzondere soorten welke je zelf kunt zaaien en opkweken.

M.a.w. een prachtige serie voor een fantastische verkoopactie waarmee gescoord gaat worden!

Ze zien er allemaal prachtig uit en van sommige kun je zelfs oogsten.


Kamerplanten zelf zaaien en opkweken is helemaal niet moeilijk. Het is vooral leuk om een zaadje uit te zien groeien tot een mooie kamerplant.

Waar kamerplanten een aantal jaren geleden op hun retour leken, zijn ze nu populairder dan ooit. Of je nu veel of weinig ruimte hebt in bijna iedere huishouding vind je wel kamerplanten! Deze kun je natuurlijk in de winkel kopen. Maar het is toch veel leuker om je kamerplanten zelf op te kweken.

Voor een mooie verkoopactie biedt Goberg Fondswerving een serie mooie kamerplanten aan die je zelf kunt zaaien. Kamerplanten zaaien en opkweken is absoluut niet moeilijk, dus probeer het vooral zelf eens uit! Hoe leuk is het om je bezoek te vertellen dat je die leuke planten zelf vanuit een klein zaadje hebt opgekweekt.

Er zijn maar liefts 12 soorten

Aloe, gemengde soorten - Cactus, gemengde soorten - Sierasperge - Dwergplam - Koffieplantje - Siernetel - Citroen Eucalypthus - Luciferplantje - Californische palm - Kruidje roer mij niet - Philodendron en Oranjeboompje.

Hieronder staan alle 12 kamerplanten met de prijzen!

De prijzen zijn incl. BTW en franco huis Nederland vanaf 100 zakjes.

Bij een afname vanaf 250 zakjes krijgt u een korting van 5% en bij een afname vanaf 500 zakjes krijgt u zelfs een korting van 10%! Dat is mooi meegenomen!

Natuurlijk kunt u de verschillende soorten combineren. Houd hier wel rekening met de VPE van 5 stuks per soort. Als adviesverkoopprijs geeft Goberg Fondswerving een prijs af van de inkoopprijs plus 1 Euro. Dan verdient u als organisatie € 1,00 per verkocht zakje om weer leuke dingen mee te doen.  

De 12 soorten + prijzen

Wanneer je zelf aan de slag wilt gaan met het opkweken van planten heb je een aantal dingen nodig. Denk hierbij aan; Potjes in verschillende maten, potgrond (eventueel zaai - en stekgrond), kweekbakje, licht en water.

Op de verpakking van de zaadjes staat een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Hierin lees je precies hoeveel licht en water elke soort nodig heeft. Ook hebben sommige zaadjes specifieke eisen om te kunnen kiemen. Lees het zakje dus altijd goed, zodat je precies weet hoe je te werk moet gaan.

Voor een uitgebreide beschrijving kunt u hier de Huiskamerplanten Catalogus downloaden.

Brochure Kamerplanten

Hieronder zijn vier soorten uitgelicht.

Eucalypthus citriodora "Lemon Bush". Deze eucalypthusplant heeft  bladeren welke een heerlijke geur afgeven. Niet alleen lekker fris, maar ook nog heel nuttig. Met dit planje in je woon - of slaapkamer zou je zomaar een stuk minder last van muggen en vliegen kunnen    hebben. De geur weert namelijk vliegen en muggen. Dat is het proberen waard, want baat het niet dan schaadt het niet. En het    plantje ziet er ook gewoon leuk uit.

Kruidje roer mij niet


Mimosa pudica - (Kruidje roer mij niet)
. Deze groene kamerplant is    op het eerste gezicht al erg vrolijk, met zijn kleine blaadjes. Maar er  is iets heel bijzonders aan deze plant.. Probeer het maar eens uit! Raak een van de blaadjes aan en je zult zien dat de andere blaadjes zich snel samenvouwen. Vandaar de naam Kruidje-roer- mij-niet. Laat hem even met rust en binnen een half uur vouwen de blaadjes zich weer open. Het plantje kan in de zomer bloeien met paars gekleurde bolletjes.


Coleus Rainbow mix - Siernetel
. Deze plant is inmiddels erg populair. Dankzij het groen met paarse blad is het een vrolijke verschijning. Extra leuk is dat je deze plant makkelijk kunt stekken. Hoe je de plant precies moet onderhouden, lees je uitereerd op de verpakking.

Koffieplantje

Coffea Arabica - Koffieplantje. Liefhebber van een lekker "bakkie troost", dan is dit de plant voor jou! Echte leifhebbers zullen wel wat geduld moeten hebben, maar wanneer deze plant drie jaar oud is, produceert hij bessen die de uiteindelijk bekende koffiebonen worden. De palnt is gemakkelijk te verzorgen. Houd de grond licht vochtig en zet hem op een lichte warme plek, maar wel uit de volle zon. U moet dus wel een beetje geduld hebben vordat u kunt gaan oogsten.

Rekenvoorbeeld

 

Naam Aantal inkoopprijs per stuk Advies
verkoopprijs
winst
Aloev.a. 250€ 2,85€ 3,85€ 250,00
Sierasperge-€ 2,85€ 3,85-
Dwergpalm-€ 2,25€ 3,25-
Koffieplantje-€ 2.25€ 3,25-
Siernetel-€ 2,00€ 3,00-
Citroen Ecalupthus-€ 4,00€ 5,00-
Luciferplantje-€ 2,25€ 3,25-
Californische Palm-€ 2,25€ 3,25-
Kruidje-roer-mij-niet-€ 2,00€ 3,00-
Philondendron-€ 4,25€ 5,25-
Oranjeboompje-€ 2,00€ 3,00-
Cactus mengsel-€ 2,25€ 3,25-

 

12 soorten + prijzen

Kamerplanten

Die je zelf kunt zaaien en opkweken.

Lees verder

Moederdag en Valentijn

Chocolade en bloemen

Lees verder

Verschillende Tuincadautjes.

Mini Grow Kit, Groeicadautjes en Amaryllisbollen.

Lees verder

Sfeervolle Geurkaarsen

Geurkaarsen het hele jaar door

Lees verder