Bloemzaad(wens)kaarten

FLEURIGE BLOEMZAAD(WENS)KAARTEN!

Deze "wenskaarten" met echte bloemzaden zijn speciaal samengesteld voor GoBerg Fondswerving en is het paradepaardje in het assortiment. In elke verpakking zitten vier populaire soorten: nl. Zomerbloemen, Vergeet-me-nietjes, Korenbloemen en Hoge Zonnebloemen. Deze "briefkaarten" hebben een afmeting van 101,6 mm x 150 mm en zitten vol met kwaliteits bloemzaden.

Ze kosten slechts € 2,00 per setje van 4 stuks!!!!
Dat betekent dat 1 zakje vol met bloemzaadkaarten slechts € 0,50 kost. En je kunt deze bovendien nog als wenskaart versturen!

Uiteraard staan onze Bloemzaden  onder controle van Stichting Keurmerk Bloembollen Hilversum. Net als onze Bl;oembollen. Hierdoor is de kwaliteit verzekerd!!

Een verkoopactie met Bloemzaadkaarten is ook nog eens een echte "kaskraker" want van elk verkocht setje van € 3,50 (adviesverkoopprijs) stroomt er maar liefst € 1,50 in de "clubkas" want deze kosten slechts € 2,00 per setje van 4. De minimale afname is 100 setjes . De kas fleurt er weer helemaal van op!

Dit levert uw organisatie bij een verkoop van 1.000 pakketten een bedrag op van € 1.500,00, waar u heel wat mee kunt doen

Bij een afname vanaf 500 setjes krijgt u 50 setjes Bloemzaadkaarten gratis extra erbij . Dus geen 500 maar 550 setjes Bloemzaadkaarten voor de prijs van 500 stuks.!

Elk setje bestaat uit vier zaadzakjes met veel bloemzaden van vier verschillende, bekende bloemen en zit verpakt in een transparant plastic zakje. De zakjes met bloemzaden zijn aan de voorkant voorzien van een prachtige vier kleurenbedrukking waarop de bloemen duidelijk te zien zijn. En op de achterkant staat uiteraard de gebruiksaanwijzing uitgebreid beschreven.

Het mooie is dat de achterkant tevens bedrukt is als een ansichtkaart voor eventuele adresgegevens. Hierdoor zijn deze zakjes met bloemzaden ook uitermate geschikt om als een originele wenskaart verstuurd te worden.
Zoals "dit verdient een bloemetje" of "vergeet mij niet".
De afmetingen zijn dan ook 101.60 mm x 150 mm gelijk een normale ansichtkaart. En uiteraard zit er in elk zaadzakje een groot aantal kwaliteits bloemzaden.

Bloemzaadkaarten is een origineel artikel waarmee het gehele jaar een succesvolle actie gehouden kan worden. Ook voor Moederdag is een geldinzamelingsactie met Bloemzaadkaarten een aanrader. Natuurlijk kunnen de Bloemzaadkaarten ook gecombineerd worden met de Bloembollenactie met zomerbloeiende Bloembollen. Zie

Zomerbloeiende Bloembollen

Speciaal voor Moederdag kunnen we de transparante zakjes voorzien van een "standaard" sticker maar er kunnen natuurlijk ook eigen ontwerpen gemaakt worden. Een sticker (ø70mm) met uw eigen teks of logo kost € 0,25 extra. Hiervoor geldt wel een minimale afname van 500 stuks. Een standaard sticker welke mogelijk is vanaf 500 stuks zijn te krijgen vanaf € 0,10. Kijk hiervoor bij standaard stickers voor de mogelijkheden.

Standaard stickers

BRADERIEN EN MARKTEN

Op Konininginnedag worden op de verschillende vrijmarkten de Bloemzaadkaarten ook goed verkocht. U besteld een doos met 100 setjes Bloemzaadkaarten om te verkopen voor uw "goede" doel en wat u overhoud verkoopt u op een andere gelegenheid.

De Bloemzaadkaarten zijn lang houdbaar zodat u eigenlijk geen enkel risico loopt. En wanneer u ze verkoopt levert het toch weer mooi € 100,00 - € 150,00 op.

Kijk ook eens bij

Tuinkadootjes

en

Merci Crocant Chocolade

dat zijn ook leuke artikelen om een verkoopactie mee te organiseren.

Zomerbloemen

- Hierin zitten wel 350-400 zaden verpakt.- De zaaitijd is vanaf april tot half juni direct op de plaats
- Bloeitijd juni - september, afhankelijk van de zaaitijd.

Vergeet-me Nietjes

- Hierin zitten ca. 175 zaden verpakt.

- De zaaitijd is vanaf vroege zomer tot eind augustus

- Bloeitijd juni tot half augustus volgend jaar.

- Let op! De Vergeet-me-nietjes komen pas na een jaar op! Ze heten niet voor niets vergeet me niet.

Korenbloemen, gemengd

- Hierin zitten ca. 100 zaden verpakt.

- De zaaitijd is vanaf april tot half juni

- Bloeitijd in het volgend voorjaar.

Hoge Zonnebloemen

- Hierin zitten ca. 12 – 15 zaden verpakt.

- Zaaitijd vanaf april tot begin juni

- Bloeitijd juni - oktober, afhankelijk van de zaaitijd.

Bij grote aantallen gelden er uiteraard andere prijzen, waardoor u opbrengst nog hoger kan uitvallen. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail goberg@kpnmail.nl of neem persoonlijk contact met ons op over de mogelijkheden via 0571-273129 of 06-11457010. 

Goberg Fondswerving Twello - Vivaldistraat 19 - 7391 ST Twello - T 0571-273129 M 06-11457010 - E goberg@kpnmail.nl - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611 - B 5096112

Zomerbloeiende Bloembollen

Lees verder

Originele Bloemzaad(wens)kaarten

Lees verder