Heerlijke Stroopwafels

Ambachtelijke Stroopwafels.

Wie lust er nu geen heerlijke Stroopwafel! Een "ouderwets" lekker artikel wat altijd fantastisch verkoopt met een mooie winstmarge van € 1,00 of meer per verpakking.


Onze Ambachtelijke Stroopwafels is een verpakking met 10 grote stroopwafels in een zakje (350 gram ). Er zitten 15 verpakkingen in een doos.

Er bestaat ook de mogelijkheid mini stroopwafels te bestellen, deze zitten verpakt per 16 stuks per zakje (250 gram ). Hiervan zitten ook 15 verpakkingen in een doos.

De minimale afname bedraagt van beide soorten 20 dozen wat inhoud 300 verpakkingen.

De inkoopprijs van zowel de grote - als de mini Stroopwafels bedraagt € 2,25 incl. BTW en franco huis Nederland v.a. 300 (20 x 15) verpakkingen.

De adviesverkoopprijs voor de consument is € 3,25 - € 3,50 .

Het is een ambachtelijk gebakken ouderwetse kwaliteits-stroopwafel, altijd vers, heerlijk krokant en geurig. Er zitten geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen in verwerkt en ook geen conserveringsmiddelen. De wafel wordt ambachtelijk bereid uit de beste kwaliteit grondstoffen en zorgvuldig verpakt zoals je dit mag verwachten bij een Topproduct. Ze zijn beperkt houdbaar omdat er geen conserveringsmiddelen zijn toegevoegd.

Omdat het hier een vers produkt betreft is de houdbaarheid 6-8 weken!!
Maar de stroopwafels zijn verreweg het lekkerst wanneer ze binnen 2 tot 3 weken worden genuttigd! Ook invriezen bestaat tot de mogelijkheden.

M.a.w. een TOP-product om een geweldige actie te houden, het gehele jaar door!


Natuurlijk is een combinatie van beide soorten ook mogelijk, alleen gaat dit wel per doos. Bijvoorbeeld 10 dozen met miniwafels en 10 dozen met grote wafels.

De minimum afname bedraagt 20 dozen, wat inhoud 300 verpakkingen.

Dit levert uw organisatie bij een verkoop van 1.000 siroopwafels al minimaal € 1.000,00 op, bij een verkoopprijs van € 3,25 . Uiteraard kunt u de prijs verhogen, maar onze adviesverkoopprijs van € 3,25 geeft het beste resultaat. Je moet nooit te hoog in de boom gaan zitten, maar ook zeker niet te laag.

Bij de stroopwafelacties kunnen de niet verkochte verpakkingen niet retour worden genomen!!!Er is ook nog een internationale variant welke veel verkocht wordt.

Hiervan is de houdbaarheid flink langer nl. 6 maanden na productie.

Ook de verpakking is anders. Er zitten nl. 8 stroopwafels in een pakje en weegt 250 gram.

In een doos zitten 12 verpakkingen.

Deze kosten € 2,00 incl. BTW en franco huis Nederland. Dit bij een minimale afname van 1500 verpakkingen.

De adviesverkoopprijs welke wij hiervoor afgeven is € 3,00.

Merci Chocoladespecialiteiten.

Merci Petits Chocolate Collection

Klein 

en fijn en puur Merci.

Merci Petits is weer een nieuw artikel waarmee gescoord gaat worden. Misschien voor Moederdag (13-05-2018). Maar eigenlijk kan er met deze lekkere chocolade mix het gehele jaar door een succesvolle verkoopactie gehouden worden.

Merci Petits Chocolate Collection is een fijne, met room veredelde chocolade welke bestaat uit een mix van 7 smaken. Milk Cream, Coffee & Cream, Dark Cream, Noisette Cream, Almond Cream, Praliné Cream en Dark Mousse.

Merci Petits zitten verpakt in een zakje van 125 gram.

De inkoopprijs is € 2,75 incl. BTW en franco huis Nederland per zakje van 125 gram. De adviesverkoopprijs voor de consument bedraagt € 3,75 .

De minimale afname is 10 dozen en in elke doos zitten 12 zakjes met 125 gram Merci Petits Collection.

Wanneer u de verkoopactie m.b.v. bestellijsten organiseert kunt u gebruik maken van de gratis full colour bestellijsten met uw eigen tekst waarvoor de verkoopactie gehouden wordt.

Met 100 enthousiaste verkopers moet u minimaal 700 artikelen weten te verkopen wat al snel € 700,00 oplevert.

Werther’s Original.


Werther’s Original. Wie kent deze zachte caramel snoepjes nu niet? Maar nu opnieuw geïntroduceerd als een unieke en verrassende chocolade specialiteit. Met deze heerlijke chocolade snoepjes met een zacht smeltende caramel kan het hele jaar een lekkere verkoopactie gehouden worden.

Er zijn vier nieuwe smaaksensaties ontwikkeld. Melk : heerlijk romige melkchocolade met een vleugje caramel. Donker : donkere, romige chocolade met een vleugje caramel. Choco Caramel: romige melkchocolade met een zachte caramel vulling. Caramelts: een unieke zacht smeltende caramel.

Werther’s Original Chocoladespecialiteiten zitten verpakt in zakjes van 125 gram.

De inkoopprijs is € 2,35 en omdat iedereen hier van wil genieten wordt er veel verkocht voor € 3,50 .

De minimale afname is 10 dozen met in iedere doos 7 zakken met 125 gram Werther’s Original Chocolade.

U zou hier kunnen kiezen voor een huis-aan-huis bliksemactie waarbij u er van uit mag gaan dat er in 3 uur tijd door 30 personen tussen de 300 – 500 zakjes verkocht zullen worden. In 3 uurtjes levert het dus al een mooie winst op van € 500,00 waarmee er weer leuke dingen gedaan kunnen worden.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een combiactie waar u een huis-aan-huis verkoopactie vooraf laat gaan door een verkoopactie m.b.v. gratis full colour intekenlijsten. Dit zal uw organisatie al snel het dubbele opleveren nl. € 1.000,00 .

De inkoopprijs is € 2,35 incl. BTW en franco huis Nederland. Onze adviesverkoopprijs is € 3,50.

U mag deze twee artikelen combineren om nog meer te verkopen. Hierbij geldt wel dat er steeds minimaal 10 dozen per keer afgenomen dienen te worden. D.w.z. in totaal 10 dozen, dit mag een combinatie zijn van volle dozen Merci Petits en Werther’s Original. (Bijvoorbeeld 1 doos Merci Petits en 9 dozen Werther’s Original.)

MERCI CROCANT BONBONS

Deze heerlijke chocolade bonbons zijn altijd vers en van een zeer goede kwaliteit. En zeg nou eerlijk wie lust er nu geen chocolade? Merci Crocant is het topproduct van Merci, een krokante chocoladespecialiteit zorgvuldig uitgezocht en van het allerhoogste niveau. Deze lekkernij zit verpakt in een zakje van 200 gram en bevat de fijnste merci chocolade met een kern van hazelnoten.

Ook voor Moederdag (13-05-2018) een geweldig artikel om een succesvolle verkoopactie mee te houden in april of begin mei.

Dit zakje met heerlijke chocolade bonbons kost € 3,25 en verkoopt u  voor € 4,25 .

Met een bliksemactie, wanneer u huis aan huis gaat verkopen, verkoopt u met 25 personen in 3 uur tijd gemakkelijk tussen de 300 - 500 zakjes Merci Crocant. Dit levert dan al in drie uurtjes tijd € 500,00 lekkere winst op. Hiermee kunnen weer leuke activiteiten gefinancierd worden.

Laat u deze verkoopactie ook nog eens vooraf gaan met een intekenactie van 3 weken dan levert dit al snel het dubbele op van € 1.000,00 voor de clubkas.

Een verkoopactie met Merci Crocant kan op elk moment van het jaar en is altijd een groot succes zijn. Want chocolade vindt bijna iedereen lekker, vooral als deze van zulke hoge kwaliteit zal zijn.

De inkoopprijs bedraagt € 3,25 inclusief B.T.W. ,franco huis Nederland, per zakje van 200 gram. De adviesverkoopprijs voor de consument bedraagt € 4,25 per zakje. De minimum afname is 10 dozen per afname en elke doos bevat 8 zakjes van 200 gram Merci Crocant.

Bij de Merci Crocant kunnen, in overleg, de niet verkochte verpakkingen retour worden genomen. Dit kan alleen bij dozen van 8 verpakkingen welke niet aangebroken of beschadigd zijn. Bij een bestelling van de minimum hoeveelheid van 10 dozen wordt er niets retour genomen. Neem hierover contact op met Goberg Fondswerving over de mogelijkheden.

Een verkoopactie met Merci Crocant Bonbons  kunt u heel goed combinerem met Bloemzaadkaarten . Neem hiervoor contact met ons op. Ook de artikelen zoals Tuinkadootjes lenen zich uitstekend voor een succesvolle Moederdagactie. En misschien is een puntzak Bonbons ook een leuk idee voor Secretaressedag!

Speculaasacties het hele jaar door!.

De Traditionel Speculaasmolens.

Omdat de nieuwe speculaassoorten waarmee het gehele jaa r een verkoopactie opgezet kan worden een groot succes zijn geworden hebben wij deze definitief opgenomen in het assortiment. Er zijn nu ook de grote en welbekende Speculaas Molens beschikbaar voor een geslaagde verkoopactie. En deze zijn in verschillende lekkere varianten beschikbaar. Ook goed nieuws is dat wij de prijzen voor dit jaar hetzelfde hebben gehouden.


De traditionele “Speculaas Molens” bestaan uit meerdere figuren. Natuurlijk zijn het heerlijke, grote speculaas figuren. (Afm. Hoogte 11 cm en breedte 7 cm.) Ze zitten per 10 stuks verpakt in een toefzak. Een zakje weegt ongeveer 250 gram. In een doos zitten 24 zakjes van 10 stuks.

Deze zijn gemaakt van margarine en uiteraard met de beste speculaaskruiden!

Uw inkoopprijs is € 2,00 incl. BTW en franco huis Nederland per zakje van 10 stuks v.a. 40 dozen ( 40 x 24 = 960 zakjes). Als adviesverkoopprijs geven wij € 3,00 per zakje.

Mindere hoeveelheden zijn ook mogelijk! Natuurlijk lukt het niet iedere organisatie om 960 artikelen te verkopen. Neem hiervoor contact met ons op via T. 0571-273129 of E goberg@kpnmail.nl. Wel moet u dan rekenen houden met een minimale
rachtkostenvergoeding.

Met dit lekkere artikel een extra mooie winst van € 1,00 per zakje waarmee het berieken van uw “goede” doel weer een stukje dichterbij komt.

Zeeuwse Speculaas.

Wij hebben ook een andere variant op de Speculaasmolens nl. De Zeeuwse Speculaas.

De Zeeuwse Speculaas  is een  extra lekkere variant. Hier is de voorkant bestrooid met suiker en in de speculaas zijn nootjes verwerkt. Verder is er een uitvoering met amandelschaafsel.

Het zijn dezelfde figuren als bij de traditionele Speculaas Molens. En ook de verpakking, de grote en het aantal zijn hetzelfde. Het is ook een zakje met 10 stuks.

Uw inkoopprijs voor deze varianten is € 2,50 incl. BTW en franco huis Nederland per zakje van 10 stuks v.a. 40 dozen (40 x 24 = 960 zakjes). Als adviesverkoopprijs geven wij € 3,50 per zakje. Hier is ook weer een mooi geldbedrag op te halen waarmee van alles georganiseerd en betaald kan worden.

Combinaties zijn mogelijk! En wanneer voor uw organisatie 960 zakjes te veel van het goede is neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via T. 0571-273129 of E. goberg@kpnmail.nl. Wel moet u dan rekenen houden met een minimale vrachtkostenvergoeding.

Traditionele Nootkransjes.

Verder hebben we nu ook in ons assortiment de traditionele Nootkransjes.

Deze lekkernij is bij de meeste mensen wel bekend en het gehele jaar te vinden in de winkels.

De nootkransjes zitten per 9 stuks in een transparante tray verpakt in een toefzakje.

Aan de bovenkant zijn deze bestrooid met heerlijke nootjes. Ze zijn verpakt per doos van 24 zakjes en een verpakking weegt ongeveer 200 gram. En de doorsnede is Ø 8,5cm.

Uw inkoopprijs is € 2,25 per zakje van 9 stuks incl. BTW en franco huis Nederland v.a. 40 dozen (40 x 24 = 960 pakken). Als adviesverkoopprijs geven wij € 3,25 - € 3,50 per zakje.

Met dit lekkere artikel ook weer een mooie winst van € 1,00 waarmee uw “weer leyke activiteiten kunt organiseren of nieuwe spulletjes aan kunt schaffen.

Deze speculaasproducten lenen zich het beste voor een verkoopactie waar gewerkt wordt met inteken/bestellijsten. De bestellijsten en de posters worden gratis beschikbaar gesteld, waardoor u er minder werk mee heeft. En u loopt geen enkel financieel risico want alles is verkocht en u betaald pas wanneer u het geld van uw klanten binnen heeft.

Uiteraard kunt u met de speculaasproducten ook een huis aan huis actie opzetten, waardoor u maar een keer langs de deur hoeft te gaan.

Nog meer Speculaasartikelen vindt u bij Sinterklaasacties. Met o.a. Speculaasbrokken en – poppen, Speculaastaartjes, Pepernoten, Kerstkransen en Kerststerren en grote Speculaaspoppen. Hiermee kunnen in het Najaar veel succesvolle verkoopacties opgezet worden. Kijkt u eens bij onze Sinterklaasacties en Kerstacties.

Sinterklaasacties met Speculaas Kerststaven en - kransen

Goberg Fondswerving Twello - Vivaldistraat 19 - 7391 ST Twello - T 0571-273129 M 06-11457010 - E goberg@kpnmail.nl - I www.goberg.nl - BTW NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611– B 5096112

 

Nog meer lekkere verkoopacties

Merci Crocant Bonbons, Stroopwafels en Speculaas

Lees verder

Lekkere Verkoopacties

Diverse taartjes en oranjekoeken.

Lees verder

Verkoopacties met snoepzakken

Lees verder