Een lekkere verkoopactie met Verse Oliebollen en/of Appelbeignets.

Voor een verkoopactie met Verse Oliebollen en/of Appelbeignets met Oud en Nieuw hebben wij een bijzonder aantrekkelijk aanbod voor U!!!

Veel organisaties hebben fantastische opbrengsten gerealiseerd met een Oliebollen - en/of Appelbeignets verkoopactie!

Een verkoopactie met verse, gevulde Oliebollen met krenten en rozijnen (of naturel) is altijd een groot succes!

Ook U kunt hier van profiteren door mee te doen!


Download Oliebollenfolder.

Een zak met 10 oliebollen kost in 2022 € 5,00 incl. 9% BTW . En dit zijn natuurlijk weer fantastische (lage) prijzen waarmee weer mooie bedragen opgehaald kunnen worden.

Besteleenheid: Per doos van 10 zakken met 10 oliebollen is 100 oliebollen per doos. Franco huis Nederland vanaf 30 dozen met ieders 10 zakken met oliebollen! Dat zijn maar 300 zakken met 10 Oliebollen.

Bij een afname van 50 dozen of meer bedraagt de prijs nog maar € 4,50  per zak.
Wanneer u bij elk zak oliebollen een zakje poedersuiker wilt komt er bij uw inkoopprijs € 0,10 per zakje bij.

De adviesverkoopprijs welke wij afgeven is € 6,00 per zak van 10 stuks. Uiteraard bent u vrij om uw eigen verkoopprijs te bepalen. Maar een organisatie welke oliebollen aan huis bezorgt voor € 0,60  per stuk weet heel veel Oliebollen te verkopen.

U verdient minimaal € 1,00 per zak Oliebollen!

De meeste organisaties welke mee doen verkopen een zak met 10 oliebollen voor € 6,00 - € 7,00 per zak. Dat is een enorme winstmarge en toch noch steeds voor een lage verkoopprijs!

Wij bezorgen tussen de Kerstdagen en Oud en Nieuw!
Ja, u hoort het goed wij bezorgen uw oliebollen en appelbeignets op 28, 29, 30 en 31 december. Natuurlijk moet u ze wel zelf afleveren bij uw klanten.

Op 1 oktober beginnen wij weer met bakken en eindigen op 31 december. Het is raadzaam uw bestelling voor 1 december door te geven om in het routeschema opgenomen te kunnen worden. Hierna heeft u nog tot half december de tijd om de definitieve aantallen door te geven.

Bestellingen welke na 1 december binnen komen kunnen alleen nog in het routeschema opgenomen worden zolang er nog ruimte in de routeplanning zit. Maar om voor zeker te gaan geeft u uw bestelling uiterlijk 30 november door. U staat dan gepland en de definitieve aantallen mag/hoeft u later pas door te geven.

Iedereen wie ooit eens heeft meegedaan weet dat een oliebollenactie met Goberg Fondswerving een flink bedrag oplevert. Over smaak valt niet te twisten maar ook dit jaar zullen de oliebollen weer gretig aftrek weten te vinden bij uw klanten.

Voor bedrijven zijn  Verse Oliebollen natuurlijk ook geschikt om te laten bezorgen als relatie geschenk of bij de eigen vestigingen om het personeel eens te verassen!

Dit is mogelijk v.a. 250 zakken met 10 oliebollen. Kijk hiervoor bij bedrijven en vraag om een offerte op maat.

We praten hier uiteraard over verse oliebollen met krenten, appel en rozijnen of naturel van een constante Topkwaliteit!!!!!!

Het zijn ook geen kleine oliebollen want een oliebol weegt 65 gram.
De oliebollen zijn na 3/4 dagen nog heerlijk om te eten.

Onze traditionel oliebollen worden op professionele manier en volgens de hoogste kwaliteit- en voedselveiligheideisen geproduceerd.

Onze oliebollen zijn uitermate geschikt om in de vriezer te bewaren. De smaak zal ietsje minder worden. U kunt het vergelijken met een brood welke u in de vriezer bewaard.

Misschien maakte u ze vroeger wel zelf met vele vrijwilligers. Wat natuurlijk heel gezellig kan zijn maar ook veel vrije tijd kost. Nu hoeft u de oliebollen niet meer zelf te bakken, met alle risisco's van dien: vervuiling, veiligheid (brand en verbranding) en product-aansprakelijkheid door consumentenklachten.

En met onze prijzen krabt u zich nog maar eens flink achter de oren of u het dit jaar weer zo zal doen.

Wij horen geregeld dat men de romantiek van het bakken moeilijk kan missen. U kunt samen met de enthousiaste leden de oliebollen gezamenlijk gaan inpakken zodat er nog altijd de mogelijkheid aanwezig is om de saamhorigheid te stimuleren. Wij zorgen dan voor zakken en afsluiters. En het grote voordeel is dat er met bakken niks meer mis kan gaan. Want dat doen wij voor u. U heeft wel de beschikking over een constante kwaliteit waarbij de oliebollen onder de hoogste kwaliteit - en voedsel veiligheidseissen geproduceerd worden.

Bij de oliebollenacties is het niet mogelijk de niet verkochte zakken met oliebollen retour te nemen.

Wij krijgen geregeld de vraag: Hoe vers zijn jullie oliebollen dan wel? Onze oliebollen zijn verser dan vers. Ze worden direct na het bakken verpakt en weggebracht. U kunt tegen uw klanten zeggen dat ze net gebakken zijn. Dus kraakverse oliebollen van uitstekende kwaliteit. Dit blijkt ondermeer uit het feit dat onze klanten ieder jaar weer terugkomen en uitermate tevreden zijn. Ook verenigingen welke elk jaar zelf hun oliebollen hebben gebakken kunnen zeggen dat deze oliebollen ook kakelvers zijn. En natuurlijk erg lekker!

Opwarmadvies:
1. Circa 5 minuten opwarmen in een vuurvast schaaltje op een getemperd gasvlammetje of theelichtje. 2. 5 minuten opwarmen in een oven van 200 graden, daarna direct bestrooien met poedersuiker.
Serveren: Voor een feestelijk aanzien en nog lekkerder: oliebollen voor het opdienen bestrooien met poedersuiker.

Appelbeignets Potpourri (95 gram)

U kunt uw Oliebollenactie combineren met Appelbeignets. En dat lijkt mij ook zeer raadzaam!! Het valt ons namelijk op dat we elk jaar meer Appelbeignets verkopen.

In een doos zitten 30 overheerlijke Appelbeignets gemaakt van bladerdeeg en natuurlijk ook van TOPkwaliteit .


De Appelbeignets kosten € 0,90  per stuk incl. BTW en franco huis Nederland.

De adviesverkoopprijs voor 5 heerlijke Appelbeignets is € 5,50 .
Besteleenheid: per doos van 30 stuks/

Maar wanneer u € 6,00 vraagt is dit nog niets te veel. Bovendien kunt u wanneer u € 6,00 vraagt dit mooi combineren met de oliebollen.

Wanneer u 30 dozen met oliebollen besteld tussen Kerst en Oud en Nieuw kunt u deze combineren met een of meerdere dozen Appelbeignets.

Wilt u in die periode alleen Appelbeignets dan kan dat vanaf 900 stuks (30 dozen met 30 stuks) Dit kan alleen tussen Kerst en Oud en Nieuw!

Veel succes! Lekkerder kunnen wij het niet maken!

En natuurlijk kan er ook een leuke verkoopactie opgezet worden met Ambachtelijk Taartjes. Met Oud en Nieuw wil je toch wat lekkers eten!

Ambachtelijke taartjes

Goberg Fondswerving Twello – Vivaldistraat 19 – 7391 ST Twello – T 0571-273129 M 06-11457010E goberg@kpnmail.nl – I www.goberg.nl – B NL.0113.55.682.B01 - KvK 08149611 – B 5096112

Prettige Feestdagen

Met Kerstkaarten valt er ook veel geld op te halen!

Lees verder

Verse Oliebollen en Appelbeignets

De bekendste Verkoopactie!

Lees verder